FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Sapte pacienti si 13 angajati ai Spitalului Municipal, infectati cu noul coronavirus

La Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei, in urma testarii pentru depistarea virusului SARS-COV19, sunt pozitivi sapte pacienti internati intr-o sectie a unitatii medicale. Cei sapte pacienti infectati cu noul Coronavirus au fost izolati si mutati in sectia de boli infectioase. Directia de Sanatate Publica Maramures a procedat la recoltarea de probe in sectie, la personalul medical si la ceilalti pacienti, iar rezultatele testelor sunt negative. S-a procedat la curatenia si dezinfectia sectiei unde au fost internati initial cei sapte pacienti. Directia de Sanatate Publica Maramures efectueaza ancheta epidemiologica. De asemenea, au fost luate masurile necesare pentru protectia personalului si pacientilor in scopul prevenirii si limitarii raspandirii infectiei cu noul Coronavirus.

De precizat cei sapte pacienti infectati cu COVID-19 din Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei si confirmati dupa testare sunt asimptomatici.

Articolul FOCAR COVID-19 LA SIGHET: Sapte pacienti si 13 angajati ai Spitalului Municipal, infectati cu noul coronavirus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Italia recomanda Romania pe lista celor mai sigure destinatii de vacanta din acest an
Citeste
IN COLABORARE CU RAR: Actiuni ale politistilor pe drumurile din Maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.