FOCAR COVID-19: HANDBAL MASCULIN - SAPTE jucatori de la Minaur Baia Mare ar fi fost confirmati pozitiv


In urma cu o saptamana CS Minaur Baia Mare a disputat trei jocuri in Liga Zimbrilor la Sfantu Gheorghe, reusind sa obtina victoria in fiecare dintre aceste trei intalniri: 28-23 cu CSM Vaslui, 25-23 cu HC Buzau si 32-27 cu CSM Bacau.

In ultimele zile au aparut, se spune, cel putin 7 cazuri de COVID si la Minaur Baia Mare. Oficialii clubului baimarean au fost de negasit in aceste zile, nici federatia neavand, se pare, o informare oficiala. In ultimul meci, la turneul de la Sf. Gheorghe, Minaur Baia Mare a intalnit-o pe CSM Bacau!, scrie Gsp.ro.

Calin Cabut este sigur infectat, jucatorul maramuresean, spun surse din handbal, fiind cel care s-a aparat la sarbul Nikola Crnoglavac. Pe de alta parte, sunt zvonuri ca, acum cateva zile, Calin Cabut si prietena sa au organizat o petrecere. Acolo au participat mai multe persoane, intre care si coechipieri, dar si handbalisti de la alte echipe. Unul dintre ei este Tudor Botea, jucatorul transferat de Dinamo in aceasta vara. La testul efectuat, Tudor Botea a iesit si el pozitiv!

Deocamdata CSJU Maramures nu a confirmat oficial informatiile noastre.

Turneu peste 7 zile&

Al doilea turneu in handbalul masculin este programat sa inceapa pe 4 octombrie, tot la Sf. Gheorghe. Conform regulamentului FRH, echipele care nu vor putea inscrie 9 jucatori pe foaia de joc vor pierde fiecare meci cu 0-10. Ramane de vazut ce vor face Bacaul si Minaurul, daca vor putea gasi 9 handbalisti sanatosi. Altfel, ei ar putea pierde toate cele sase meciuri din turneul al doilea cu 0-10.

Sursa foto: Minaur.ro.

Articolul FOCAR COVID-19: HANDBAL MASCULIN - SAPTE jucatori de la Minaur Baia Mare ar fi fost confirmati pozitiv apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Un milion de oameni rapusi de noul coronavirus de la debutul pandemiei globale
Citeste
13 de ani de la intronizarea Preafericitului Parinte Daniel ca Patriarh
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.