FOCAR COVID-19 / ACTUALIZARE: Sase angajati de la Primaria Recea, depistati pozitiv. Focarul de la Baia Sprie a fost stins. Noi focare la Primaria Viseu de Jos si la Directia de Statistica

Inca un focar de coronavirus in judet. La Primaria Recea sase angajasi au fost depistati pozitiv.

Primarul Pavel Octavian face urmatorul anunt: “Avand in vedere situatia aparuta prin depistarea a sase cazuri de Covid-19 in Primaria Recea ne vedem pusi in situatia restrangerii activitatii .Ne cerem scuze si multa sanatate!”.

Pe de alta parte, trebuie sa mentionam si faptul ca la Caminul de Batrani din Baia Sprie focarul COVID-19 A FOST STINS. Conform informatiilor furnizate pana acum persoanele in varsta asistate dar si angajatii au fost testati. O singura persoana a primit rezultat pozitiv. Aceasta a ramas internata la Spital. In consecinta focarul a fost stins.

ACTUALIZARE – CJSU MARAMURES

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures este abilitat sa comunice confirmarea a sase angajati infectati cu SARS-CoV-2 din cadrul Primariei Recea. Directia de Sanatate Publica Maramures a declarat focar la sediul autoritatii administratiei publice locale. De asemenea, au fost depistati pozitivi patru angajati de la Directia Judeteana de Statistica Maramures. Si la aceasta institutie Directia de Sanatate Publica Maramures a declarat focar. In ambele situatii s-a procedat la efectuarea dezinfectiei. Se efectueaza ancheta epidemiologica si au fost dispuse masurile specifice de protectie a personalului angajat. Contactii directi au fost carantinati pentru o perioada de 14 zile la domiciliu sau in locatia declarata. Reiteram, solicitarea catre cetateni de a respecta masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de Institutul National de Sanatate Publica si Directia de Sanatate Publica Maramures pentru a preveni si limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru.

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures este abilitat sa comunice confirmarea a cinci angajati infectati cu SARS-CoV-2 din cadrul Primariei Viseu de Jos. Se efectueaza ancheta epidemiologica si au fost dispuse masurile specifice de protectie a personalului angajat, urmand a se stabili focar, dupa caz. Activitatea institutiei cu publicul a fost redusa. De asemenea, s-a procedat la dezinfectia institutiei. Reiteram, solicitarea catre cetateni de a respecta masurile stabilite de autoritati in perioada starii de alerta, normele stabilite de Institutul National de Sanatate Publica si Directia de Sanatate Publica Maramures pentru a preveni si limita infectia cu SARS-CoV-2 la nivelul judetului nostru.

Articolul FOCAR COVID-19 / ACTUALIZARE: Sase angajati de la Primaria Recea, depistati pozitiv. Focarul de la Baia Sprie a fost stins. Noi focare la Primaria Viseu de Jos si la Directia de Statistica apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actualizare: Situatii in Maramures: Noi focare in judet! Cazuri noi de COVID-19, confirmate la Directia Judeteana de Statistica, Primaria Recea si Primaria Viseu de Jos
Citeste
Maramuresean condamnat pentru trafic de influenta si nerespectarea regimului armelor si munitiilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.