FLAGRANT VIDEO/FOTO EXCLUSIV: Agricultorii din Somcuta Mare, in pragul disperarii! Rromii le fura trifoiul, iar la iarna animalele lor vor muri de foame

Mai multi locuitori din Somcuta Mare ne-au trimis fotografii si informatii despre faptul ca le este furata munca de catre cetatenii de etnie rroma din aceeasi localitate si nu numai.

"Buna ziua. Ma scuzati de deranj. Ne puteti ajuta cu a prezenta autoritatilor aceste imagini. Ne fura rromii din Somcuta Mare tot trifoiul. Politia nu prea poate face mare lucru. Ei au doar drepturi iar noi suntem cei care sufera. Hrana animalelor noastre pentru iarna este compromisa. Am investit bani pentru a le asigura hrana iar aceasta ne este furata noapte de noapte. Si nu suntem singurii pagubiti" ne-a spus o localnica din Somcuta Mare.

"Cum sa facem sa ne aparam de rromii din Somcuta Mare? Autoritatile nu fac nimic. Numai dumneavoastra ne puteti ajuta. Maine eu merg la Politie sa fac plangere, dar parca vad ca nu se va rezolva nimic. Nu putem sta noapte de noapte sa ne pazim pamanturile. La iesirea din Somcuta Mare inspre Satulung au facut prapad. Am investit bani degeaba" spune un alt somcutean.

Vom reveni cu un punct de vedere oficial si din partea autoritatilor .


ACTUALIZARE
La scurt timp de la publicarea stirii, un localnic din Somcuta Mare a surprins cativa cetateni de etnie rroma cu doua carute care coseau trifoiul de pe terenul lui.

ACTUALIZARE 2 : IPJ maramures

"Pana in acest moment politistii care au intervenit la fata locului au identificat sase persoane banuite de comiterea activitatii infractionale. Se intocmeste dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de furt." ne-a informat biroul de presa al IPJ Maramures.

Comenteaza cu Facebook

Articolul FLAGRANT VIDEO/FOTO EXCLUSIV: Agricultorii din Somcuta Mare, in pragul disperarii! Rromii le fura trifoiul, iar la iarna animalele lor vor muri de foame apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Tendintele zilei: Numarul maramuresenilor care revin in tara continua sa creasca; Creste numarul celor in izolare, scade cel al carantinatilor
Citeste
A baut patru litri de spirt contrafacut si a supravietuit. 17 persoane au murit din aceasta cauza
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.