FiTi responsabili! In 30 ianuarie nu a avut loc niciun accident rutier cu victime, dar au fost depistati trei maramureseni care conduceau fara a detine permise de conducere

Ieri, 30 ianuarie, politistii maramureseni nu au intervenit la niciun accident de circulatie cu victime, intrucat nu a fost inregistrat niciun astfel de eveniment pe raza judetului. Insa politistii au depistat trei barbati care au dat dovada de inconstienta, indiferenta si iresponsabilitate, conducand fara a detine permise de conducere.

Este vorba de un tanar de 20 de ani, din Borsa si doi baimareni de 43 si 50 de ani. Cel de 43 de ani a produs un accident de circulatie cu pagube materiale, pe raza municipiului Baia Mare, dupa ce a patruns intr-o intersectie fara a respecta semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea".

Politistii maramureseni desfasoara zilnic activitati in vederea identificarii celor care pun in pericol siguranta pe drumurile publice. In ultimele 24 de ore, politistii rutieri din Targu Lapus, Viseu de Sus si cei din cadrul Postului de Politie Ocna Sugatag au oprit pentru verificari 80 de autoturisme.

Pentru neregulile pe care le-au constatat politistii au aplicat 33 de sanctiuni contraventionale, 13 dintre acestea au fost aplicate soferilor care se deplasau pe D.J.109F, pentru defectiuni tehnice: elemente de caroserie corodata, anvelope uzate peste limita sau cu alte dimensiuni, lumini neomologate de tip xenon sau alte lumini care nu corespund cu datele din certificatul de inmatriculare si lipsa RCA, cu ridicarea a doua placute de inmatriculare.

Valoarea amenzilor aplicate ieri de cei care au incalcat normele rutiere a fost de aproape 10.000 de lei.

Totodata, politistii au dispus masura complementara a retragerii a sase certificate de inmatriculare si a retinerii a cinci permise de conducere.

Scoala sigurantei tedi, derulata in 20 de unitati de invatamant din judet
Citeste
Un tanar eliberat de la centrul educativ buzias este cautat
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.