Filmul live al tragediei din lapusel, pas cu pas – a murit sub ochii unui prieten

Asa cum v-am obisnuit, site-urile noastre www.baimare24.ro si www.vasiledale.ro va prezinta in exclusivitate detaliile celor mai importante stiri din judetul Maramures, detalii care le veti afla doar de la noi.

Astazi, va prezentam in exclusivitate fireste, filmul, pas cu pas, insotit de imagini video, tot in exclusivitate, surprinse de o camera de supraveghere al tragediei produse in aceasta seara pe drumul national 1 C Baia Mare – Dej, in centrul localitatii Lapusel.

Ceea ce a inregistrat camerele de supraveghere este socant. Se vede cum un microbuz vireaza pe o straduta laterala. Apoi in imagini apar doua persoane, doi barbati, care se indreapta spre trecerea pentru pietoni.

Cei doi se opresc, lasand sa treaca un autoturism care circula dinspre Somcuta Mare. In secunda, urmatoare, unul dintre barbati se porneste in traversarea strazii, la 1-2 metri de trecerea pentru pietoni . Celalalt barbat se opreste. Cand este in mijlocul drumului observa masina care circula dinspre Baia Mare spre Dej. In acel moment se pare ca barbatul incearca sa fuga, doar ca fuge direct in fata autoturismului.

Impactul este violent. Imaginile suprind momentul in care soferul franeaza, doar ca nu poate evita pietonul. Il loveste in plin si il arunca cativa metri. Masina se opreste la zeci de metri dupa trecerea pentru pietoni.

Avertisment: Imaginile video sunt socante!

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Verificarile efectuate pana in acest moment de politistii care au intervenit la accidentul de circulatie produs pe raza localitatii Lapusel au relevat ca pietonul, care traversa pe trecerea pentru pietoni, a fost surprins de un autoturism condus de o femeie de 39 de ani.

In urma impactului, pietonul, de 73 de ani, a decedat. Conducatoare auto nu se afla sub influenta alcoolului.

Cercetarile continua.

Citeste si

Castigatorii editiei a XX-a a manifestarii "De Nasterea Domnului"
Citeste
Aproape 10000 de lei stransi pentru familia padurarului, Liviu Pop
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.