F.I.C

Asigurarile, de la RCA obligatoriu pentru autoturismul pe care il conduceti si pana la asigurarea de sanatate sau a locuintei, au fost si sunt in continuare parte din baza linistii personale in anul 2019. Ai avut un accident? Masina ti-a fost distrusa? Te-ai imbolnavit si esti in imposibilitatea de munci pentru a te intretine sau a-ti intretine familia? Exemplele ar putea continua la nesfarsit, un lucru fiind clar: nimeni nu isi doreste nimic din toate acestea. Si totusi, acestea se pot intampla – aici intervine necesitatea unei ASIGURARI gandite special pentru nevoile fiecaruia dintre noi.

 

Consultanta profesionala, axata pe nevoile personale

Dar cum stim ce fel de asigurare ar acoperi necesitatile noastre personale? Pentru ca, nu-i asa, nici o persoana nu este identica cu alta si, astfel, nici nevoile nu sunt neaparat aceleasi. Sigur, exista consultanti in acest domeniu care te-ar putea indruma, insa majoritatea acestora lucreaza pentru o singura firma de asigurari. Pentru ca tu sa poti primi cea mai avantajoasa oferta de pe piata, ai nevoie de cineva care are experienta necesara pentru a-si oferi consultanta potrivita, dar care nu este "legat" de o firma anume, cineva care se gandeste strict la avantajele de care poti TU sa beneficiezi.

FIC – BROKER AGENT DE ASIGURARI are experienta in domeniul asigurarilor, fie ca e vorba de asigurari medicale de calatorie, locuinta, RCA, etc., nefiind singurul atu pe care F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE il are: consultanta este oferita GRATUIT!

 

Program ZILNIC intre orele 1000 si 2200 , in Vivo Mall Baia Mare, la parter linga casele de marcat ale hipermarket-ului CORA

Sigur ti s-a intamplat sa uiti de asigurarea obligatorie RCA si data la care expira si ti-ai amintit, cel mai probabil, inainte de a face un drum mai lung si la o ora la care majoritatea brokerilor de asigurari din Baia Mare au inchis. Ei bine, nu mai e cazul: F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE te asteapta in Vivo Mall Baia Mare, la parter, langa hipermarket-ul CORA , in fiecare zi intre orele 10:00 si 22:00, chiar si sambata si duminica! Desigur, cel mai probabil, odata ce vei apela la serviciile F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE, sa uiti de asigurarea obligatorie RCA nu va mai fi o problema pentru ca vei primi AUTOMAT un mesaj cu cateva zile inainte de data de expirare a asigurarii.

 

CASCO la pret de RCA

Evident, vestile bune nu se opresc aici. In cazul in care ai o masina mai noua de 15 ani si alegi F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE pentru a-ti incheia polita RCA, ai parte de un alt beneficiu: indiferent, de perioada pe care se incheie polita ai asigurare CASCO la pret de asigurare RCA!

Daca nu esti sigur ca F.I.C – BROKER AGENT DE ASIGURARE e cea mai buna alegere pentru tine, gaseste-i oricand intre orele 10:00 si 22:00 in Vivo Mall Baia Mare, la parter langa casele de marcat ale hipermarket-ului CORA si convinge-te singur!

Aradean condamnat pentru talharie, prins la Sighetu Marmatiei
Citeste
Controale in service-uri. Amenzile sunt uriase
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.