Fetita de 9 ani, lovita de o masina la suciu de sus

Copiii sunt o categorie vulnerabila de participanti la trafic. In graba, din neatentie, prinsi cu joaca, acestia ignora uneori regulile de circulatie si au nesansa de a deveni victime ale accidentelor. In cadrul lectiilor rutiere, politistii le amintesc mereu cum trebuie sa procedeze atunci cand se afla pe drumurile publice, insa cel mai bun exemplu pentru fiecare copil este familia sa. Sa le reamintim copiilor nostri sa traverseze doar prin locurile marcate sau acolo unde nu exista, doar dupa o temeinica asigurare, niciodata prin spatele sau fata unor vehicule!

Ieri, in jurul orei 09.00 politistii au intervenit la un accident produs in Suciu de Sus, victima fiind o fetita de noua ani. Verificarile politistilor au relevat ca aceasta s-ar fi angajat in traversarea drumului prin loc nepermis, in fuga, prin spatele unui microbuz oprit in afara carosabilului, desi la 8 m se afla o trecere pentru pietoni. Astfel, fetita a fost surprinsa si accidentata de un autoturism condus de un barbat de 58 de ani.

In urma impactului minora a suferit leziuni corporale si a fost transportata la spitalul din Targu Lapus pentru ingrijiri medicale. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero.
Cercetarile continua sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

Politistii au continuat actiunile pentru combaterea delictelor silvice
Citeste
Comerciantii care vindeau martisoare fara sa detina autorizatie, sanctionati de politistii din Somcuta mare
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.