Festivalul international de colinde, datini si obiceiuri de iarna la ucraineni, in siguranta

Sambata, 11 ianuarie a.c., incepand cu ora 10:00, in municipiul Sighetu Marmatiei, Uniunea Ucrainenilor din Romania – Filiala Maramures, organizeaza "Festivalul International de Colinde, Datini si Obiceiuri de Iarna la Ucraineni", manifestare la care se preconizeaza participarea unui numar insemnat de persoane din judetul nostru, din tara si din strainatate.

Pentru ca aceasta manifestare sa se desfasoare in conditii de siguranta, Jandarmeria Maramures recomanda persoanelor participante sa respecte indicatiile fortelor de ordine si ale organizatorilor, sa evite implicarea in conflicte de orice natura, iar in cazul sesizarii savarsirii unor fapte de natura antisociala sa solicite interventia fortelor de ordine. De asemenea, persoanelor care participa astfel de manifestari insotite de copii, le recomandam sa acorde o atentie deosebita acestora, pentru a se evita pierderea sau ratacirea minorilor.

Cetatenii pot solicita ori de cate ori este nevoie sprijinul fortelor de ordine publica, fie prin contact direct, fie prin apelarea numarului unic de urgente 112.

Minora din Crasna Viseului, disparuta in urma cu 12 ani, cautata pe baza portretului realizat prin imbatranirea faciala computerizata
Citeste
Un tanar beat a provocat un accident rutier in Borsa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.