Fericit ca a castigat 4000 de euro, un batran a cumparat cartele de reincarcare pentru a-si revendica premiul care nu a mai venit

Un baimarean de 79 de ani a sesizat ieri Politia municipiului Baia Mare ca a fost inselat. Acesta le-a precizat politistilor ca a fost sunat de catre o persoana necunoscuta, care i-a comunicat ca este castigatorul unui premiu de 4000 de euro, insa pentru a intra in posesia premiului trebuie sa achizitioneze patru cartele telefonice reincarcabile a cate 10 euro. Dupa ce a transmis codurile de reincarcare, barbatul si-a dat seama ca a fost inselat si a sesizat politia.
In cauza a fost intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de inselaciune.

Nu va mai lasati coplesiti de emotii atunci cand aflati ca sunteti castigatorii unor premii, dar nici cand aflati de la persoane necunoscute ca membrii familiei au fost implicati in accidente rutiere. Acesta este modul de operare al infractorilor atunci cand vor sa obtina sume de bani de la dumneavoastra. Nu dati curs imediat solicitarilor unor necunoscuti, fiti prudenti cand acestia va solicita sume de bani, verificati mai intai veridicitatea celor comunicate de catre acestia.

Retineti: Pentru a intra in posesia unor premii nu se impun conditii, iar accidentele nu se rezolva printr-un apel telefonic.

Bmw, de 40
Citeste
Un baimarean s-a ales cu amenda dupa ce a mintit politistii ca a fost talharit
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.