Femeie prinsa de un politist aflat in timpul liber in timp ce vindea tigari de contrabanda. Trei tineri retinuti pentru furt

Ieri, la ora 10.00, politistii din Sighetu Marmatiei au fost sesizati de catre un coleg aflat in timpul liber despre faptul ca a depistat si imobilizat o femeie care oferea spre vanzare tigari provenite din contrabanda.

Politistii ajunsi la fata locului au identificat femeia de 41 de ani, din Ocna Sugatag. Aceasta a expus spre vanzare un numar de 130 de pachete tigari de provenienta ucraineana de marci diferite fara documente justificative de provenienta.
Intreaga cantitate de tigarete a fost ridicata in vederea confiscarii.
Politistii au intocmit dosar penal privind comiterea infractiunii de contrabanda.

Ieri, in urma probatoriului administrat politistii au dispus masura retineri pentru o perioada de 24 h, fata de o tanara banuita de comiterea a doua furturi.
In fapt, saptamana trecuta, politistii din Seini au fost sesizati cu privire la producerea a doua furturi din locuinte pe raza localitatii.
In urma masurilor informativ – operative desfasurate, politistii au identificat o tanara de 25 de ani, din Salaj, banuita ca fiind autoarea furturilor.
Aceasta a fost depusa in Centrul de Retinere si Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures, urmand a fi prezentata istantei de judecata cu propunerea de arestare preventiva.

Ieri, politistii din Somcuta Mare au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unui furt de auto de pe raza satului Tulghies.

Politistii au identificat autoturismul abandonat in santul drumului pe D.J. 182B, din directia Tulghies-Somcuta Mare prezentand avarii, fara a se afla vreo persoana in aceasta.

In urma verificarilor efectuate politistii au stabilit ca doi tineri de 20 respectiv 16 ani, ambii din Somcuta Mare sunt banuiti de comiterea a doua fapte de furt de autoturisme si o fapta de furt calificat. Tanarul de 20 de ani este banuit si de comiterea infractiunii de conducere a unui autoturism fara permis de conducere.

Fata de ambii suspecti politistii au luat masura de retinere pe o perioada de 24 ore, fiind depusi in Centrul de Retinere si Arest Preventiv Maramures, totodata continuandu-se cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea unui vehicul fara permis de conducere furt in scop de folosinta si furt calificat

Articolul Femeie prinsa de un politist aflat in timpul liber in timp ce vindea tigari de contrabanda. Trei tineri retinuti pentru furt apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

GROSI: S-a urcat baut la volan, a facut accident, apoi a parasit locul faptei
Citeste
Un nou record negativ al infectiilor cu coronavirus, in ultimele 24 de ore: 799 cazuri noi
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.