Femeie, meriTi sA trAieSti fArA teamA!

Chiar daca nu este sarbatoarea noastra, a romanilor, cata vreme ne aduce bucurie Ziua indragostitilor poate fi adoptata pentru ca ne place mesajul ei! Ziua de azi este despre iubire sincera, curata si exprimata in cel mai frumos mod posibil. Fiecare alege cui spune azi You are my Valentine!

Sunt insa si oameni pe care dragostea "ii scoate din minti". Iata cum, cel mai frumos sentiment ajunge sa fie justificare pentru cel mai josnic mod de comportare, iar victima "iubirii" ajunge sa traiasca cu teama.

Pentru ca le pasa, politistii de prevenire au vorbit tocmai azi despre un fenomen pe cat de raspandit in tara noastra, pe atat de tolerat, violenta domestica! Campania Meriti sa traiesti fara teama, demarata la sfarsitul anului trecut de politistii maramureseni, continua sesiunile de informare in Protopopiatele Episcopiei Ortodoxe Maramures.

Alti 34 de preoti din Protopopiatul Ortodox Baia Mare, au fost informati cu privire la incidenta fenomenului in judetul Maramures si noile reglementari legislative in domeniu, de catre politistii Serviciului de Ordine Publica si cei ai Compartimentului de Analiza si Prevenire a Criminalitatii.

Iar mesajul Politiei Romane de astazi, consideram ca se adreseaza si maramuresenilor: "Femeie, tu care ai indurat in taina bataie din iubire, astazi este despre tine! Nu esti singura, nu esti a nimanui! Astazi iti spunem You are my Valentine. De ce? Pentru ca esti desteapta, frumoasa, puternica! Ajuta-ne sa te ajutam! Fa-ti curaj si anunta-ne cand ridica palma sau pumnul asupra ta! Stim ca poti! Ramane sa intelegi si tu cata putere exista in tine.

Iar tu, om care crezi ca ti se cuvine totul si iti lovesti fara regret partenera de viiata, teme-te! Ea nu e singura! Ne are pe noi si intr-o zi ne va cere ajutorul!"

Domnului profesor cu dragoste; o lectie predata in parcare de catre elevi
Citeste
Un super erou din Maramures. Politistul a salvat viata unui tanar
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.