Femeie lovita de masina pe strada Gheorghe Sincai

ACCIDENT MORTAL IN BAIA MARE   Un accident rutier deosebit de grav a avut loc in urma cu cateva minute pe strada Gheorghe Sincaii din municipiul Baia Mare, chiar in zona Platoului. O persoana in varsta care ar fi trecut strada printr-un loc nepermis a fost surprinsa si accidentata de catre o autoutilitara.

Surse ale ActualMM spun ca ar fi vorba despre un accident mortal iar victima, o femeie, nu a mai putut fi salvata dupa impactul puternic.

 

Actualizare:

 

Un martor al accidentului a declarat pentru ActualMM ca o victima, o femeie in varsta de aproximativ 60 de ani, s-a angajat in traversarea strazii de pe Platoul Bucuresti spre magazinele de la parterul blocurilor de vizavi. Soferul care a accidentat-o pe femeie, spune martorul, nu ar fi avut cum sa o vada pe aceasta si a lovit-o in plin.

 

Ce spun politistii:

 

"Din primele cercetari se pare ca este vorba despre o traversare neregulamentara o persoana de sex feminin s-a angajat in traversare prin loc nepermis, dinspre Platou catre imobilul cu numarul 5. A fost surprinsa si accidentata de un autoturism care se deplasa spre strada Culturii. Conducatorul auto este un tanar in varsta de 25 de ani. Nu este sub influenta alcoolului", a declarat pentru VasileDale.ro agent sef principal Ionel Filip de la Biroul Rutier Baia Mare.

 

ActualMM

Politician fost candidat al PSD, suspect de trafic international de droguri
Citeste
6 mii de pachete cu tigari descoperite de politistii de frontiera intr-o masina
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.