Femeie gasita moarta sub un pod din iadara

O descoperire macabra a fost facuta in dimineata zilei de sambata, 12 ianuarie, in satul Iadara, care apartine de comuna Miresu Mare.

O femeie a fost gasita decedata sub un pod din sat. Neoficial, satenii vorbesc si despre faptul ca aceasta ar fi fost batuta si violata inainte de a fi ucisa. In cazul in care informatia se confirma, vorbim despre agresiune fizica si viol, urmate de crima.

ACTUALIZARE – Sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalului Maramures, politistii maramureseni au inceput o ancheta.

"O femeie in varsta de 49 de ani a fost gasita decedata pe raza localitatii Iadara. Corpul neinsufletit a fost transportat la morga spitalului, in vederea efectuarii necropsiei. Cercetarile continua, pentru a se stabili circumstantele in care s-a produs tragedia", a declarat, pentru AxaNews.ro, Florina Metes, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures.

Localnicii vorbesc despre faptul ca in Iadara ar exista un cuibusor de nebunii, unde unii indivizi proveniti din familii dezorganizate, consumatori de alcool, s-ar intalni sa bea impreuna. In plus, acolo s-ar intretine frecvent relatii sexuale.

In seara zilei de vineri, femeia ar fi consumat alcool cu cativa indivizi din "clanul Velea". La un moment dat, ar fi izbucnit un conflict, iar femeia ar fi fost batuta mar. Nu se cunoaste in prezent daca raportul sexual ar fi avut loc cu permisiunea femeii sau daca a fost constransa. Cert este ca victima s-ar fi ascuns sub un pod, unde a fost gasita decedata sambata dimineata.

Informatiile nu au fost confirmate oficial, pana in prezent.

Material in curs de actualizare

Sursa: AxaNews.ro

Pericolul de pe partiile din Maramures. Sfaturi de la jandarmii montani
Citeste
CFR a vrut sa transporte 130 de calatori cu… un vagon
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.