Femeie din suciu de sus prinsa cu aproape 1000 pachete cu tigari de contrabanda

Activitatile politistilor pentru descurajarea comertului ilicit cu tigari de contrabanda constituie o prioritate si in anul 2019. O femeie din Suciu de Sus, prinsa in flagrant de politisti cu aproape 1000 pachete cu tigari de contrabanda, este cercetata in cadrul dosarului penal intocmit pe numele ei.


Politistii Sectiei 7 Politie Rurala Suciu de Sus, in colaborare cu cei din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice, continua actiunile in vederea identificarii si tragerii la raspundere a persoanelor care depoziteaza, comercializeaza sau detin tigari netimbrate in Romania. In cadrul activitatilor desfasurate in acest week-end pe raza localitatii Suciu de Sus, a fost prinsa in flagrant o femeie de 53 de ani, din localitate, care depozita in autoturism si in imobilul in care locuieste aproape 1000 pachete cu tigari de contrabanda, fara a detine documente legale de provenienta.

Cele 19.560 tigarete de contrabanda gasite precum si suma de 5.700 lei, despre care exista indicii ca provine din comiterea de infractiuni, au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor. A fost intocmit dosar penal iar politistii continua cercetarile pentru identificarea tuturor persoanelor implicate in activitatea infractionala si tragerea acestora la raspundere penala.

Trei maramureseni depistati de politistii rutieri in timp ce conduceau bauti si fara permise de conducere
Citeste
50 de elevi ai scolilor de politie, in practica la ipj maramures
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.