Femeia i-ar fi spus criminalului ca nu este tatal biologic al unui copil

Crima ingrozitoare in Maramures, la Sighetu Marmatiei. O mama a fost injunghiata mortal de fostul iubit, chiar in fata copiilor ei. Tragedia arata din nou ca autoritatile din Romania nu reusesc sa protejeze femeile care cer ajutor. Individul o mai atacase pe tanara acum o luna, tot cu cutitul. Iar aceasta obtinuse un ordin de protectie si le ceruse judecatorilor sa-i confiste barbatului armele albe. Lucru care nu s-a intamplat. Iar acum, barbatul le-a folosit ca sa o ucida.

Femeia, in varsta de 29 de ani, locuia impreuna cu cei doi copii ai sai, de 4 si 7 ani. Cel mare era din prima casatorie, cel mic – chiar cu barbatul care a ucis-o. Se despartisera in februarie. Ieri dimineata insa, acesta le-a facut o vizita, pe neasteptate. A atacat-o fara sa tina cont ca cei mici erau de fata.

Martor: "In fata lor a injunghiat-o", a spus un martor.

"Am vazut ca vrea sa o arunce de la balcon jos. Si am fugit si am luat telefonul ca sa sun. Si cand m-am intors am gasit-o ingramadita in coltul celalalt al balconului", a declarat o vecina.

Vecinii spun ca individul s-ar fi infuriat dupa ce femeia, ca sa scape de el, i-ar fi spus ca si baiatul cel mic este al fostului sot. Inainte sa o ucida, barbatul i-ar fi trimis mai multe mesaje in care o ameninta ca o omoara.

ACTUALIZARE 4 / INCIDENT SOCANT IN SIGHETU MARMATIEI: Un barbat si-a injunghiat fosta partenera de viata. Femeia a murit pe masa de operatie

Medicii au dus-o de urgenta la spitalul din Sighet, apoi la Baia Mare. Acolo a intrat direct in sala de operatii, insa a murit la scurt timp. Dupa crima, individul a fugit.

Politistii l-au prins pe criminal la scurt timp, la mica distanta de blocul unde a avut loc crima.

De un an barbatul devenise extrem de violent. In februarie, a mai injunghiat-o pe femeie. Atunci, a scapat si a depus plangere impotriva lui. Nimeni nu a luat insa vreo masura.

EXCLUSIVITATE – Vezi cine este calaul si cine este femeia ucisa la Sighetu Marmatiei. Doi copilasi au ramas ai nimanui

"A spus si la politie ca o sa fie fapte, dar politia n-a crezut-o. Intr-una i-a zis: Du-te acasa ca nu ti se intampla nimic! Si s-a intamplat. El era gelos, foarte gelos. Spunea ca o bate foarte rau. Si cu bata in fata copiilor. Fata a venit si la mine de vreo cateva ori si a dormit cu copiii", a spus altcineva.

CRIMA SIGHET: Calaul Cristinei avea ordin de restrictie. Judecatorii au refuzat cererea femeii ca barbatul sa predea brisca la politiei!

Cei mici au fost luati, deocamdata, de o prietena. In Romania, violenta domestica este una dintre cele mai mari probleme. De la inceputul acestui an, doar in judetul Maramures, politistii au emis 80 de ordine de protectie. Insa acestea sunt valabile doar cinci zile.

Preluare Observator.TV.

Elevi de la Scoala Gimnaziala "G. Cosbuc" din Baia Mare, la plantat de pomi fructiferi la Muzeul Satului
Citeste
Competitii sportive organizate de jandarmii maramureseni
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.