FAceau liniuTe drogaTi Si beTi? vezi filmul tragediei de la sighetu marmatiei

Adaugat in categoria Breaking news
faceau-liniute-drogati-si-beti-vezi-filmul-tragediei-de-la-sighetu-marmatiei.jpg faceau-liniute-drogati-si-beti-vezi-filmul-tragediei-de-la-sighetu-marmatiei-1.jpg

Investigatiile efectuate pana in acest moment de politisti au relevat ca un tanar de 22 de ani, din comuna Sarasau, care conducea pe strada Faget din Sighetu Marmatiei, intr-o curba la dreapta a incalcat marcajul continuu si a intrat in depasirea unui autoturism condus de un alt tanar de 24 de ani, din Sighetu Marmatiei.

Intrucat nu a pastrat distanta laterala suficienta, cele doua autoturisme au intrat in coliziune.

Dupa impact, autoturismul condus de tanarul din Sarasau a patruns pe sensul opus, a lovit balustrada de protectie a unui pod, a fost proiectat in poarta de acces a unui imobil, a distrus conducta de gaz si stalpul de sustinere a retelei electrice, dupa care s-a rasturnat pe plafon.

Tanarul de la volan a suferit leziuni incompatibile cu viata.

Celalalt autoturism a derapat, a parasit partea carosabila si s-a izbit de un stalp al retelei electrice. Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.57 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Cei doi tineri implicati in accident aveau dreptul de a conduce suspendat. S-a intocmit dosar penal si politistii continua cercetarile.

CITESTE SI:

si-a-lasat-copilul-la-gradinita-si-a-plecat-sa-ii-prinda-pe-hoti.jpg si-a-lasat-copilul-la-gradinita-si-a-plecat-sa-ii-prinda-pe-hoti-1.jpg si-a-lasat-copilul-la-gradinita-si-a-plecat-sa-ii-prinda-pe-hoti-2.jpg
"Si-a lasat copilul la gradinita si a plecat sa ii prinda pe hoti"
Citeste
astazi-padurarul-omorat-in-padurea-rogozului-va-fi-inmormantat-in-satul-natal-borcut.jpg
Astazi padurarul omorat in padurea rogozului va fi inmormantat in satul natal, borcut
Citeste