Exercitiu de salvare la Suior, cu salvamontistii maramureseni

Salvatorii montani ai Serviciului Public Judetean Salvamont Maramures au participat, recent, la o sesiune de pregatire medicala in statiunea Suior, Mogosa. Alaturi de salvatorii montani profesionisti au fost prezenti atat voluntari, salvatori montani cat si aspiranti ai SPJ Salvamont Maramures.

Exercitiul complex a fost condus de Cristian Caldararu, paramedic – instructor al DSU, arbitru – evaluator international al echipelor de salvare si totodata unul dintre profesionistii care participa regulat la examenele in vederea atestarii salvatorilor montani la Scoala Nationala Salvamont Romania.

"A fost o zi lunga si plina in care s-au derulat diferite scenarii ale unor accidente in zona montana. Pregatirea si exercitiile au fost excelent executate de toti cei implicati. O experienta deosebita si o reusita. Ii multumim prietenului si profesionistului Cristian Caldararu pentru amabilitatea si disponibilitatea de care a dat dovada si cu siguranta rezultatele bune din multe dintre actiunile viitoare i se vor datora si lui", declara reprezentantii Salvamont Maramures.

Foto Salvamont Maramures

Iertati-ma, dar n-ati vazut cumva o fata?
Citeste
Mistret lovit de o masina
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.