Exemple pozitive: Familii intregi doneaza plasma convalescenta la Centrul de Transfuzii Sanguine Maramures. Nu sunt singurii eroi. Doneaza si tu! (FOTO)

Umanitatea are o sansa! Tragem aceasta concluzie de fiecare data cand cineva doneaza sange sau plasma convalescenta pentru cei infectati cu COVID-19. Centrul de Transfuzii Sanguine (CTS) Maramures asteapta mereu astfel de oameni cu sufletul mare. Incepem lista eroilor cu o doamna care s-a vindecat de noul coronavirus, dar care a decis ca si cei […]

Articolul Exemple pozitive: Familii intregi doneaza plasma convalescenta la Centrul de Transfuzii Sanguine Maramures. Nu sunt singurii eroi. Doneaza si tu! (FOTO) apare prima data in DirectMM.

E clar, de mult, dezvoltare intracomunitara!: COVID-19 este peste tot! DSP Maramures: „Avem cazuri in toate domeniile de activitate! Respectati regulile de igiena!”
Citeste
Coronavirus, 8 octombrie 2020: S-a ajuns la 124 decese in Maramures (inca 3!). Record judetean intr-o zi, 85 noi cazuri (total 2.401). Record national intr-o zi, 3.130 (total 113.112)
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.