Exemple pozitive: Cine sunt pompierii maramureseni care au luptat, timp de trei ore, pentru salvarea barbatului prins sub un mal de pamant (VIDEO)

De o mare provocare au avut parte atat un barbat in varsta de 33 de ani care efectua lucrari la reteaua de canalizare, cat si salvatorii sai. Un mal de pamant s-a surpat peste muncitor, acesta ramanand captiv de la brau mai jos.

Politistii maramureseni au demarat cercetari in acest caz si, din primele informatii, nu s-au respectat normele de sanatate si securitate in munca.

"In 26 august, in jurul orei 16.00, politistii din Baia Mare au fost sesizati prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca un mal de pamant s-a surpat peste un barbat de 33 ani, pe strada Vrancea din municipiu. Aceasta a fost acoperit de pamant de la brau in jos, in timp ce efectua lucrari la sistemul de canalizare, intr-un sant cu adancime de 3 metri. Santul nu era prevazut cu nici un fel de mijloace de prevenire a surparii pamantului, iar barbatul nu purta echipament de protectie. Victima a fost transportata la spital in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In cauza se efectueaza cercetari privind infractiunile de neluarea si nerespectarea masurilor legale de securitate si sanatate in munca", au declarat reprezentantii IPJ Maramures.

Reprezentantii ISU Maramures au publicat lista celor care s-au straduit, timp de trei ore, sa il salveze pe mucitor. Acestia au reusit, in cele din urma, sa extraga victima.

"Impreuna suntem mai puternici! Colegii nostri: Dan Lazar, Herteg Vila Ioan, Cotet Raul, Samoila Claudiu, Olahut Rares, Socotinschi Adrian, Parje Dorel, Mociag Sergiu, Andrievici Andrei, Moldovan Ciprian, Ulite Vasile, Ilies Raul, Juca Dacian, Babici Alina au luptat contracronometru, aproape trei ore, pentru salvarea unui barbat surprins de un mal de pamant. Impreuna au reusit! Felicitari!", au aratat reprezentantii ISU Maramures.

C.T.

Salvare persoana surprinsa de un mal de pamant

Impreuna suntem mai puternici! Colegii nostri: Dan Lazar, Herteg Vila Ioan, Cotet Raul, Samoila Claudiu, Olahut Rares, Socotinschi Adrian, Parje Dorel, Mociag Sergiu, Andrievici Andrei, Moldovan Ciprian, Ulite Vasile, Ilies Raul, Juca Dacian, Babici Alina au luptat contracronometru, aproape trei ore, pentru salvarea unui barbat surprins de un mal de pamant. Impreuna au reusit! Felicitari!#isumm #detasamentulbaiamare #SMURD

Gepostet von ISU Maramures am Mittwoch, 26. August 2020

Citeste si

Actualizare 3: Interventie in Baia Mare: Barbat surprins de un mal de pamant pe strada Vrancei (VIDEO SI FOTO)

Anunt important: Centrul de Transfuzii Sanguine Maramures va fi deschis si sambata. Sunt asteptati toti cei care vor sa ofere o sansa la viata
Citeste
EXCLUSIV - BOMBA LA IPJ Maramures: Pleaca inspectorul sef din functie? Este incredibil unde a ajuns salariul de excelenta al politistului prins luand mita? (foto document)
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.