EXCLUSIVITATE: INFORMATII BOMBA - Cine sunt politistii de la rutiera arestati, cati bani luau mita, ce cadouri primeau de la soferi si pe ce drumuri actionau cu DUSTER-ul neinscriptionat

Adaugat in categoria Breaking news
Actualizat


In cele ce urmeaza site-urile noastre va prezinta informatii bomba din dosarul instrumentat de Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures. INFORMATII BOMBA in urma carora magistratii Tribunalului Maramures au dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a celor sase politisti de la Serviciul Rutier Maramures din cadrul IPJ Maramures.

CINE SUNT POLITISTII

BUDE CLAUDIU LIVIU - Inculpat
POP CRISTIAN VASILE - Inculpat
ONISIE GHEORGHE - Inculpat
CHIVU COSMIN BOGDAN - Inculpat
TOPAN TIBERIU - Inculpat
LES SORINEL SIMION - Inculpat
Claudiu Bran, Dorin Pop si Bogdan Sarca ar fi incheiat acord de recunoastere a faptelor, ei nefiind retinuti de procurori
.


SOLUTIA INSTANTEI SI ACUZATIILE
Prin incheierea penala nr. 25/DL/30.07.2020 s-a dispus: In temeiul art. 226 Cod procedura penala si a art. 223 alin. 2 Cod procedura penala, admite propunerea formulata de Parchetul de pe langa Tribunalul Maramures in dosarul nr. 782/P/2019 si, in consecinta: Dispune arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile, incepand cu data de 30 iulie 2020 si pana la data de 28 august 2020, inclusiv, a inculpatilor:

 1. BUDE CLAUDIU-LIVIU, cercetat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.
 2. POP CRISTIAN-VASILE, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si favorizarea faptuitorului.
 3. ONISIE GHEORGHE, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si fals intelectual.
 4. CHIVU COSMIN-BOGDAN, cercetat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.
 5. TOPAN TIBERIU, cercetat pentru savarsirea infractiunilor de luare de mita si fals intelectual.
 6. LES SORINEL-SIMION, cercetat pentru savarsirea infractiunii de luare de mita.
  Respinge cererile de luare a masurii controlului judiciar formulate de inculpati, prin aparatorii lor alesi. Conform art. 275 alin. 3 Cod procedura penala, cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Cu drept de contestatie in 48 de ore de la pronuntare.
  Pronuntata in camera de consiliu, azi, 30 iulie 2020. Toti au declarat recurs.
  UNDE ACTIONAU SI PENTRU CATI BANI "INCHIDEAU OCHII"

Conform informatiilor noastre banii cei mai multi i-ar fi primit doi agenti de politie actionau pe sectorul de drum DN1C Baia Mare - Satu Mare, pe raza localitatii Sabisa cu aparatul RADAR. Acolo, conform surselor noastre, politistii ar fi primit sume intre 600 si 1.200 de lei de la mai multi conducatori auto care circulau cu viteza peste limita legala. Sume ceva mai mici intre 200 si 400 lei ar fi primit pe DN1C Baia Mare - Satulung - Somcuta Mare.

Pe alte sectoare de drum, spre exemplu DN1C Baia Mare - Satulung - Somcuta Mare, unde actionau alti politisti sumele primite ar fi intre 200 si 400 de lei, dar nu lipseau cadourile, bauturile alcoolice sau chiar bradul de Craciun.

Iar exemplele obtinute de noi din randul anchetatorilor pot continua. De aceea vom reveni si cu alte detalii extrem de "picante" fireste asa cum v-am obisnuit IN EXCLUSIVITATE.

Citeste si

Articolul EXCLUSIVITATE: INFORMATII BOMBA - Cine sunt politistii de la rutiera arestati, cati bani luau mita, ce cadouri primeau de la soferi si pe ce drumuri actionau cu DUSTER-ul neinscriptionat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Jandarmi fara masti de protectie in autobuz
Citeste
LUCRARI LA RETEA – Furnizarea apei, sistata temporar pe mai multe strazi din Coruia
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.