EXCLUSIV VIDEO: Petrecere sparta de politisti si jandarmi la intrare in Catalina. Baia Mare intra in carantina? (VIDEO)

O petrecere a fost sparta in aceasta seara de echipajele politiei si jandarmeriei. Se pare ca agentii de politie ar fi fost alertati de un apel la 112 in care li se preciza faptul ca intr-un local situat la intrarea in satul Catalina are loc o petrecere, desi acestea sunt interzise pe intreg teritoriul judetului.

Imediat zona a fost impanzita de politisti si jandarmi. CJSU Maramures urmeaza sa comunice oficial detalii despre aceasta actiune.

In acelasi moment, CJSU Maramures anunta ca Targu Auto situat pe raza localitatii Satu Nou de Jos va fi inchis pentru 14 zile. Sursele noastre sustin ca aceasta decizie a fost luata in contextul in care municipiul Baia Mare are deja 2,94 cazuri pozitive la 1000 de locuituri. Se asteapta ca maine rata de 3 la o mie de locuitori sa fie atinsa. Ramane de vazut ce se va intampla. Vor carantina municipiul?

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV VIDEO: Petrecere sparta de politisti si jandarmi la intrare in Catalina. Baia Mare intra in carantina? (VIDEO) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Vremea exacta in Maramures, duminica, 25 octombrie
Citeste
Uluitor! Jandarmi prinsi la furat in timpul serviciului
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.