EXCLUSIV VIDEO - Paranghelie in vreme de pandemie la Coltau: "Va asteptam 🍾🍾🍾alaturi de primarul nostru Csendes Lajos"

Paranghelie in vreme de pandemie la Coltau, judetul Maramures. Zeci de oameni de etnie rroma au acceptat invitatia si au participat la un ceaun si un pahar de sampanie in gradina unui localnic. Invitatia a fost facuta public pe o retea de socializare. Astazi imaginile au ajuns in atentia presei din Maramures.

"Astazi, in data de 8 august la ora 18 va asteptam pe toti sustinatorii domnului primar Csendes Lajos sa inchinam un pahar si sa servim o masa calda in cinstea celor facute pentru comunitatea noastra!! Va asteptam ??alaturi de primarul nostru. Va invitam si pe cei care nu sunt cu noi ca avem de unde! Va multumim pentru sustinere" este mesajul postat in mediul online.

foto: viceprimarul, Csendes Lajos primarul comunei Caltau si Apjok Norbert, deputat UDMR

Autoritatile s-au autosesizat. "Toate aspectele pentru nerespectarea masurilor stabilite in starea de alerta sunt in verificarea politiei" a declarat Dan Buca, purtator de cuvant al CJSU Maramures.

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV VIDEO - Paranghelie in vreme de pandemie la Coltau: "Va asteptam 🍾🍾🍾alaturi de primarul nostru Csendes Lajos" apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Exclusiv: Botez in comunitatea de romi, "spart" de politie, noaptea trecuta, in Baia-Sprie
Citeste
Scoala incepe fara triaj epidemiologic. Ministerul Sanatatii a renuntat la procedura, pe motiv ca dureaza. Sarcina revine parintilor
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.