EXCLUSIV VIDEO: NEW YORK-ul Maramuresului - Tautii Magheraus un oras urat-mirositor. Noua canalizare refuleaza rahatul in curtile oamenilor

Cititorii nostri din Tautii Magheraus ne-au trimis astazi imagini incredibile surprinse intr-un oras al secolului 21 din anul 2020. Un oras care se viseaza New York-ul Romaniei. Nu de alta dar si-a denumit strazile cu cifre, exact ca in Statele Unite.

Numai ca situatia din teren este cu totul alta. Sistemul de canalizare, modernizat si reabilitate cica, refuleaza fara incetare. Si nu oriunde. Tocmai in buricul targului, pe drumul national 1 C Baia Mare - Satu Mare, in zona intersectiei cu strada 23.


Spre exemplu, astazi dimineata, un localnic a fost trezit cu noaptea-n cap de zgomotul vidanjerilor de la firma care se ocupa sistemul de canalizare. Ce faceau oamenii? Aproape nimic: SPALAU DOAR RAHATUL SI HARTIA IGIENICA REFULATA DIN SISTEMUL DE CANALIZARE PE MARGINEA DN1C DAR SI PRIN CURTILE OAMENILOR.

Cititorul nostru sustine ca a alertat imediat inclusiv GARDA DE MEDIU MARAMURES. Doar ca, acestia l-au expediat rapid tocmai spre PRIMARIA TAUTII MAGHERAUS.

"Nu este prima data cand tot rahatul imi vine in curte. Este inacceptabil asa ceva. Nimeni nu ne asculta. Au facut o lucrare de mantuiala iar rahatul de vine in curte. Astazi dimineata au spalat mizeria cu jet puternic de apa, iar bucati din rahat mi-au ajuns pana pe terasa. Am copil mic. Cum sa il cresc in putoarea si mizeria asta?" ne-a scris cititorul nostru.

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV VIDEO: NEW YORK-ul Maramuresului - Tautii Magheraus un oras urat-mirositor. Noua canalizare refuleaza rahatul in curtile oamenilor apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actializare: Un Membru PNL Baia Mare confirmat cu noul coronavirus. PNL Maramures ia masuri de preventie in contextul pandemiei de Coronavirus
Citeste
FOCAR COVID LA PNL MARAMURES – Liberalul Simion Bizau, testat pozitiv. Cei care au intrat in contact, in izolare. Sediul partidului, inchis.
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.