EXCLUSIV VIDEO: "Mascati fara pic de MINTE"! Luptatorii SAS Maramures i-au luat la suturi in fund pe etnicii ucraineni care petrecerea Craciunul la Rona de Sus

Incident efectiv strigator la cer petrecut luni seara pe drumul national 18 pe raza localitatii Rona de Sus. Etnicii ucraineni au sarbatorit Craciunul si, conform traditiei, tinerii se mascheaza in diverse personale. Ei ies in grupuri pe strazile satului si colinda localnicii.

Supravegheati de un echipaj al Politiei din Rona de Sus tinerii ucraineni au iesit la colindat in cete. La un moment dat prin zona a trecut, avand semnalele luminoase in functiune, o autospeciala a Serviciului de Actiuni Speciale (SAS) din cadrul IPJ Maramures. Deranjati probabil de faptul ca tinerii mascati nu s-au dat la o parte din fata autospecialei, soferul acesteia a oprit.

Din spate au coborat trei luptatori SAS mascati si au inceput sa urle: "Hai Valea mah. Valea. Plecati! Hai catre casi! Plecati ma!" Unul dintre mascati a mers dupa un tanar si i-a tras un picior in partea dorsala, de saracul etnic ucrainean ce sarbatorea Craciunul a sarit in sus de durere.

Ce am putea spune noi despre aceasta manifestare a fortelor de interventie? Nu mare lucru: vorba lunga, minte putina la domnii mascati. Nu dorim sa generalizam. Departe de noi acest lucru. Totusi pentru "una-doua uscaturi" imaginea Serviciului de Actiuni Speciale este terfelita. Din punctul nostru de vedere in acest caz, domniile lor nici nu aveau ce cobori din autospeciala pentru ca asa cum se vede pe imagini era un echipaj al Politiei Romane prezent acolo pentru a-i supraveghea pe tinerii etnici ucraineni.

Ce spune Politia Maramures

"In urma imaginilor video, din data de 8 ianuarie a.c., realizate cu ocazia sarbatoririi Craciunului pe rit vechi, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures a dispus efectuarea de verificari, in vederea dispunerii masurilor legale care se impun" au transmis reprezentantii IPJ Maramures pentru www.vasiledale.ro.

Pictorul Boricz Bela si comunitatea armenilor din Baiut
Citeste
Tanara fara permis, depistata in trafic de politistii de frontiera
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.