EXCLUSIV VIDEO: Liceenii de la Sincai au refuzat sa intre la ore. Protestul continua, edilul se pregateste de "castaniada"

Protestul de la cea mai prestigioasa unitate scolara din Baia Mare, CN „Gh. Sincai”, continua. A doua zi: la prima ora elevii nu au intrat la clasa, cu au stat in curte.

Anul trecut de 13 ori s-a schimbat orarul din cauza lipsei spatiilor unde elevii sa isi poata derula cursurile. Lucrarile de reabilitare nu sunt finalizate.

In anul scolar trecut elevii au fost nevoiti sa invete invatat pe unde au putut. Zece clase din cadrul Colegiului National "Gheorghe Sincai" si-au desfasurat temporar orele intr-o cladire a Centrului Universitar Nord Baia Mare.

Ieri ni s-a interzis sa luam imagini din incinta unitatii de invatamant pentru a arata efectiv in ce stadiu sunt lucrarile. Oare de ce ii este frica directorului liceului? Ca edilul il va schimba din functie? Astazi, directorul a permis jurnalistilor sa filmeze in interiorul unitatii de invatamant si chiar a acordat un interviu pe acest subiect. In puteti viziona in vide-ul de mai jos.

Jurnalistii l-au cautat la Primaria Baia Mare si pe edil pentru a raspunde la cateva intrebari printre care si aceea daca este adevarat ca furnizarea energiei electrice a fost oprita din cauza faptului ca nu au fost achitate facturile emise de constructor pentru lucrarile efectuate. Secretara ne-a informat ca nu a fost in sediu astazi si sa incercam la ora 12.00.

Articol realizat in colaborare cu Mica Svab, Plus Tv Maramures

Citeste si

Veste buna: Biserica de lemn din Costeni imbraca haina noua
Citeste
Zapada in Pasul Prislop, angajatii sectiei de drumuri nationale actioneaza cu utilaje de deszapezire
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.