EXCLUSIV VIDEO / INCIDENT GRAV LA O PISCINA din Sacalaseni: Tanar salvat de clienti de la moarte

Grav incident cu putin timp in urma la Sacalaseni, la piscina. Un tanar a coborat pe topogan, in picioare (sustin martorii). Numai ca i s-ar fi facut rau, a cazut si s-a lovit puternic la cap. A continuat coborarea in stare de inconstienta si a "aterizat" in piscina.

Norocul a facut ca momentul sa fie surprins de o clienta a piscinei, care il filma pe sotul ei, si care de altfel i-a alertat pe cei din jur. Nu stie nimeni unde era salvamarul sau daca societatea respectiva are om care sa supravegheze clientii la piscina.

Baiatul a ramas sub apa, oamenii l-au scos repede, avea capul spart. A fost solicitat prin 112 un echipaj medical.


Tanarul de 21 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral si a fost transportat la spital de echipajul SMURD.

ACTUALIZARE

In urma publicarii articolului, ActualMM.ro a fost contactat de catre fratele tanarului accidentat. Acesta ne-a declarat ca fratele sau este bine acum, dar ca accidentul s-ar fi petrecut dupa ce acesta ar fi lesinat. Tot acesta ne-a declarat ca intregul incident a avut loc la piscina Moara Veche.

"Nu este adevarat ca s-a lovit la cap. El este bine acum. A lesinat cand se dadea pe tobogan si apoi si-a revenit, a iesit din apa si este bine", ne-a declarat Dan Lucian.

Articolul EXCLUSIV VIDEO / INCIDENT GRAV LA O PISCINA din Sacalaseni: Tanar salvat de clienti de la moarte apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Actualizare: Salvamont in actiune: Femeie accidentata in zona Magura din Baia Mare. Turisti ramasi fara resurse rataciti in zona Repedea (FOTO)
Citeste
SACEL: Trei persoane, o familie, victime ale unui accident rutier pe Dealul Stefanitei
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.