EXCLUSIV VIDEO: Dupa ce a chefuit la fiul preotului, odrasla unui functionar public s-a urcat la volan si s-a oprit cu masina printre rafturile unui magazin din Ciocotis

Azi noapte, politistii din Targu Lapus au fost sesizati cu privire la faptul ca in satul Ciocotis a avut loc un accident rutier soldat cu o victima.

Conform surselor noastre la volan era in tanar care ar fi fost la o cabana din zona Bloaja, la majoratul fiului unui preot. Acesta ar fi luat masina si in satul Ciocotis s-a oprit direct intre rafturile unui magazin alimentar. Din ce ne-au spus sursele noastre baiatul este fiul unui functionar public de la Curtea de Conturi. Totodata se pare ca la locul accidentului s-a discutat sa se spuna ca ar fi ferit o caprioara ce ar fi sarit in fata masinii.

Ce spune Politia

"Politistii ajunsi la fata locului au efectuat verificari, iar in urma acestora au stabilit faptul ca un tanar de 19 ani, din Targu Lapus, in timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul directiei de deplasare si a intrat cu autoturismul in zidul unui imobil, unde functioneaza un magazin alimentar.

In urma impactului conducatorul auto a suferit leziuni corporale, fiind transportat la spital, in vederea acordarii de ingrijiri medicale. In autoturism se mai afla o pasagera de 18 ani, care nu a suferit leziuni corporale.

Soferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur in aerul expirat. In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de vatamare corporala din culpa" a declarat in exclusivitate pentru www.baiamare24.ro, Ionel Cozma, purtator de cuvant IPJ Maramures.

Comenteaza cu Facebook

loading...
Loading...
Vremea exacta in Maramures, luni, 5 octombrie
Citeste
TRAGEDIE LA STRAMTURA: Un barbat de 46 de ani a decedat dupa ce a cazut din remorca unui tractor (FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.