EXCLUSIV / VIDEO: Descoperire macabra la Romanesti. Un barbat a fost mancat de porci, localnicii i-au gasit capul intr-o gradina – ACTUALIZARE


Incident socant in satul Romanesti comuna Boiu Mare din Maramures. Doua localnice au trait socul vietii lor dupa ce in gradina unei case au descoperit capul unui barbat. Imediat au anuntat politia, iar zona a fost impanzita de criminalisti. La scurt timp acestia au descoperit si corpul barbatului.

Din primele informatii se pare ca localnicul statea singur in Romanesti si dupa ce ar fi consumat bauturi alcoolice ar fi cazut pe treptele din fata casei.

In urma cazaturii acesta a murit. Totul s-ar fi intamplat cu cateva zile de a fi descoperit. Anchetatorii cred ca porcii lasati liber ar fi incercat sa-l manance, l-au tarat spre gradina si astfel s-a desprins capul de corp.

Cadavrul a fost dus la morga Spitalului Judetean, unde medicii vor stabili, exact cauza decesului dar mai ales data decesului.

ACTUALIZARE – IPJ MARAMURES

Ieri, 10 ianuarie, la ora 13.15, politistii din Somcuta Mare au fost sesizati prin S.N.U.A.U. 112 despre faptul ca a fost gasit cadavrul unui barbat, fara cap, in localitatea Romanesti.

La locul evenimentului s-a deplasat echipa complexa de cercetare la fata locului, care a identificat trupul neinsufletit pe scarile unui imobil, iar capul a fost gasit la aproximativ 10 metri, in gradina imobilului.

In urma verificarilor efectuate, politistii au stabilit faptul ca trupul neinsufletit apartine unui barbat de 48 de ani din judetul Salaj.

La fata locului s-au deplasat si lucratori ai Serviciului Judetean de Medicina Legala Maramures, care au transportat cadavrul la morga spitalului Judetean Baia Mare in vederea efectuarii necropsiei si stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

In urma efectuarii acesteia, s-a stabilit faptul ca nu exista suspiciuni cu privire la decesul barbatului.
In cauza, politistii efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de ucidere din culpa.

FOTO, VIDEO: Transportatorii ilegali, in vizorul politistilor baimareni
Citeste
MARAMURES | CAZ INGROZITOR! Cadavrul decapitat si mancat de porci al unui barbat, gasit pe treptele casei! Doua localnice au descoperit scena macabra, gasindu-i capul in gradina. Cum s-ar fi petrecut totul:
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.