EXCLUSIV VIDEO: DE LA ETAJUL IV - Un barbat din Satulung ar fi cazut in gol de la balconul apartamentului. Avea ordin de restrictie

Incident socant in aceasta seara la Satulung, in centrul localitatii. Un barbat care primise ordin de restrictie dupa ce si-ar fi agresat concubina dar si patru copii minori a cazut in aceasta seara de la balconul apartamentului situat la etajul IV in care nu ar fi trebuit sa se afle.

Informatiile din zona sunt contradictorii deocamdata nestiindu-se exact ce anume s-a intamplat in apartamentul respectiv. Politistii in urma anchetei urmeaza sa stabileasca exact circumstantele producerii incidentului.

Cert este ca victima a fost preluata in viata de echipajul SMURD, insa cu leziuni si fracturi extrem de grave.

Va reamintim doar ca in seara zilei de 28 iulie, in jurul orei 23.40, politistii din Satulung , au intervenit la un scandal in familie, unde politisti au constatat ca o femeie de 38 de ani, din localitate, a fost agresata atat ea, cat si cei patru minori ai ei, de catre concubinul ei in varsta de 41 de ani. In cauza au fost intocmite documente de cercetare sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie si s-a emis ordin de protectie provizoriu.

vom reveni cu informatii oficiale

Articolul EXCLUSIV VIDEO: DE LA ETAJUL IV - Un barbat din Satulung ar fi cazut in gol de la balconul apartamentului. Avea ordin de restrictie apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Ambasada Romaniei la Beirut, avariata de explozie. MAE incearca sa afle daca printre victime se afla si cetateni romani
Citeste
ONU spune ca inchiderea scolilor a dus la ,,catastrofa unei generatii": Poate submina decenii de progres
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.