Exclusiv video: "Castaniada" a continuat cu ziua 4 – Focuri de artificii printre muntii de gunoaie de la blocurile sociale de pe Horea ce apartin Primariei Baia Mare

Cand toata lumea credea ca marea "Castaniada" s-a terminat si ca macar linistea s-a asternut peste municipiul Baia Mare, iata ca in aceasta seara asistatii social care locuiesc in blocurile de pe strada Horea din Baia Mare, blocuri ce apartin Primariei Baia Mare, ne-au dovedit ca ne inselam.

Linistea urbei a fost tulburata de un puternic foc de artificii la care au asistat bineinteles mare parte din asistati, cu mic cu mare. Cu privirile indreptate spre cer s-au bucurat de ziua 4 a Castaniadei.

Cine a platit pentru artificii? Nimeni nu stie. Cum a fost permis un astfel de foc in zona respectiva? Din nou nimeni nu stie. Conform legislatiei in vigoare este interzis ca o persoana fizica neautorizata sa bubuie artificii unde si cand doreste. Nu credem ca o firma serioasa si-ar fi permis sa le dea "foc" direct intre copii si adulti deopotriva.

Politia Locala Baia Mare condusa "magistral" de "generalul" Ghituca oare nu a auzit nimic? Oare era in refacere (a se citi odihna) dupa cele trei zile "oficiale" de Castaniada? Oare nu cumva zona respectiva o are in atributii oarecum directe pentru ca Politia Locala este subordonata Primariei Baia Mare. Cum blocurile respective sunt ale Primariei ne intrebam de ce nu a stiut nimic? Doar intrebam, pentru ca raspunsuri nu vom primi. Nu are "unda verde".

CITESTE SI:

Classic Unlimited, la Memorialul Victimelor Comunismului si al Rezistentei din Sighetu Marmatiei
Citeste
Patru ordine de protectie provizorie emise de politistii maramureseni in weekend
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.