EXCLUSIV: VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE – Hotii dau spargerea intr-o curte de pe strada Macului din Baia Mare

Spargere azi-noapte la o casa de pe strada Macului din Baia Mare. O cititoare a site-ului nostru ne-a contactat azi pentru a ne povesti si trimite dovezi despre cum doi hoti au intrat in curtea casei in care locuieste, apoi in doar 3 minute au furat ce au apucat si s-au facut nevazuti.

Totul s-a intamplat in noaptea de 30 spre 31 august, in jurul orei 4:30. Din imaginile surprinse de o camera de supraveghere se poate observa cum doi barbati se plimba, aparent fara motiv, pe strada Macului din Baia Mare, in zona de case. Cei doi trec initial pe langa gospodaria in care urmeaza sa dea spargerea si se asigura ca sunt singuri pe strada. La un moment dat, barbatii se indreapta spre gardul proprietatii si il escaladeaza. Dupa aproximativ 3 minute, hotii sar din nou gardul, de data aceasta cu doua biciclete pentru copii, o masina electrica, tot pentru copii si un tambur cu furtun pentru apa de 30 de metri.

Potrivit baimarencei, valoarea prejudiciului se ridica la aproximativ 3.500 de lei.

"Nu este prima data cand suntem tinta hotilor. Insa de aceasta data apelam la ajutorul vostru si al opiniei publice, in speranta ca ii vom gasi pe faptasi. Poate cineva ii recunoaste sau vede la vanzare bunurile furate de la noi, caz in care ii rog sa alerteze Politia. La fel ca si pana acum, am facut plangere la Politie si cu ajutorul vecinilor am si imaginile in care se vede cum au actionat hotii", ne-a transmis femeia.

Vom reveni cu un punct de vedere oficial si din partea IPJ Maramures.

Adrian Barbur/ ActualMM

In memoriam: Ioan Gyuri Pascu ar fi implinit astazi 59 de ani
Citeste
Motiunea de cenzura nu a putut fi dezbatura sau votata, datorita absentei cvorumului
Citeste
Articol preluat de pe actualmm.ro. Citeste tot articolul aici.