EXCLUSIV VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE: A lovit un autoturism intr-o parcare din Baia Mare si a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat (ACTUALIZARE)

Un eveniment rutier soldat cu pagube materiale s-a produs duminica dupa amiaza pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, in zona restaurantului "La Palincie".

Un maramuresean si-a parcat regulamentar autovehiculul, insa acesta i-a fost avariat de un alt sofer care a parasit locul faptei. Proprietarul masinii avariate a reusit sa intre in posesia imaginilor video de pe camera de supraveghere din zona. Cu acestea a mers la politia rutiera pentru a depune o plangere.

Pe imagini se vede clar cum soferul unui autoturism Peugeot de culoare albastra (ce are semnul de incepator aplicat pe parbrizul vehiculului) efectueaza o manevra de mers inapoi, moment in care loveste masina parcata. Incidentul s-a produs sub privirile a doi martori - participanti la trafic. Cu toate acestea individul dispare fara urma.

"Cu imaginile am mers la politie si am depus plangere. Pana in acel moment nicio persoana nu a anuntat la politie incidentul. Daca recunoasteti autoturismul sau conducatorul auto vinovat de producerea evenimentul v-as ruga sa contactati politia sau sa ma contactati in privat" ne-a declarat Gabriel Babiciu, proprietarul vehiculului avariat.

ACTUALIZARE

Masina implicata in accident a fost surprinsa pe o camera video din Baia Mare. Are numarul de inmatriculare MM-09-PCU. In aceste momente proprietarul masinii avariate este la politie cu dovezile.

Vom reveni cu informatii

Articolul EXCLUSIV VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE: A lovit un autoturism intr-o parcare din Baia Mare si a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Campanie nationala pentru identificarea cazurilor de munca nedeclarata si respectarea normelor de securitate si sanatate in munca; in Maramures s-au dat numeroase amenzi
Citeste
Creste numarul deceselor din cauza coronvirusului. A murit un tanar sub 29 de ani
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.