EXCLUSIV VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE: A lovit un autoturism intr-o parcare din Baia Mare si a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat

Un eveniment rutier soldat cu pagube materiale s-a produs duminica dupa amiaza pe strada Vasile Lucaciu din Baia Mare, in zona restaurantului "La Palincie".

Un maramuresean si-a parcat regulamentar autovehiculul, insa acesta i-a fost avariat de un alt sofer care a parasit locul faptei. Proprietarul masinii avariate a reusit sa intre in posesia imaginilor video de pe camera de supraveghere din zona. Cu acestea a mers la politia rutiera pentru a depune o plangere.

Pe imagini se vede clar cum soferul unui autoturism Peugeot de culoare albastra (ce are semnul de incepator aplicat pe parbrizul vehiculului) efectueaza o manevra de mers inapoi, moment in care loveste masina parcata. Incidentul s-a produs sub privirile a doi martori - participanti la trafic. Cu toate acestea individul dispare fara urma.

"Cu imaginile am mers la politie si am depus plangere. Pana in acel moment nicio persoana nu a anuntat la politie incidentul. Daca recunoasteti autoturismul sau conducatorul auto vinovat de producerea evenimentul v-as ruga sa contactati politia sau sa ma contactati in privat" ne-a declarat Gabriel Babiciu, proprietarul vehiculului avariat.

Vom reveni cu informatii

Articolul EXCLUSIV VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE: A lovit un autoturism intr-o parcare din Baia Mare si a plecat ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Romania pe urmele Braziliei. Patronul unui club de fite are coronavirus
Citeste
Consiliul Judetean Maramures reintregeste cu un milion de lei bugetul alocat cultelor religioase
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.