EXCLUSIV VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE: A incercat sa sparga cutia milei din Biserica romano-catolica Sf. Anton din Baia Mare. Ziua in amiaza mare

Un barbat a fost inregistrat de camerele de supraveghere din Biserica romano-catolica Sf. Anton din Piata Pacii din Baia Mare. Acesta se vede clar cum a intrat in biserica, s-a asezat pe o banca si a inceput sa se "roage".

Intre timp un alt credincios a venit si s-a rugat. Dupa ce a plecat, individul a incercat sa deschida gratiile pentru a ajunge la cutia milei. Timp de 5 minute suspectul a facut eforturi disperate pentru a ajunge la bani. Din fericire nu a reusit.

Acum imaginile au ajuns pe masa politistilor care incearca sa ii dea de urma. Conform informatiilor noastre barbatul ar fi recidivist, fiind condamnat tot pentru furt calificat.

Daca il recunoasteti va rugam sunati la 112 sau la cea mai apropiata unitate de politie.

Stire in actualizare

Articolul EXCLUSIV VIDEO CAMERA SUPRAVEGHERE: A incercat sa sparga cutia milei din Biserica romano-catolica Sf. Anton din Baia Mare. Ziua in amiaza mare apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Farmecul Maramuresului: Actrita Laura Cosoi si-a botezat fetita in Baia-Sprie. „Maramuresul este locul nostru de suflet. A fost un botez plin de bucurie, iubire si candoare” (FOTO)
Citeste
Ludovic Orban isi pune biserica in cap. Reactia dura venita din partea BOR, dupa interzicerea pelerinajului de Sf. Dimitrie
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.