EXCLUSIV VIDEO: Baia Mare, vestul Salbatic al Romaniei – Calaretii au aparut printre masini in miez de noapte

Baia Mare, toamna anului 2023. Am tot candidat pentru a deveni ba Capitala Culturala Europeana, ba Capitala Tineretului, ba nu mai stim pentru ce "Capitale". Numai ca in realitate orasul arata execrabil.

Intreg municipiul este pur si simplu invadat ba de caini maidanezi, ba de cai proveniti de pe Pirita, ba de persoane care vandalizeaza tot ce le iese in vale. Si nimeni, absolut nimeni nu misca un deget pentru a repune lucrurile in ordinea fireasca. Politia Locala Baia Mare condusa "magistral" de un "expert" doarme sau executa doar ordinele primite de la "imparatie" si este practic inexistenta.

Ati crezut ca le-ati vazut de toate? Ei bine v-ati inselat amarnic. Azi noapte cititorii nostri ne-au trimis imagini video incredibile surprinse pe intersectia strazilor Paltinisului cu Granicerilor, ma rog redenumita total neinspirat Regele Mihai I al Romaniei.

Acolo, in jurul orei 2.00 noapte, mai multe persoane (vreo 10 aproximativ) au transformat strada in "platou de filmare pentru western-uri americane. Au adus si un cal pe care cu greu au reusit sa il struneasca si apoi sa il incalece. Toata lumea filma cu telefoanele mai ceva ca la decernarea premiilor Oscar. Galagia i-a trezit din somn pe locatarii din zona. Asa si? Pe cine intereseaza ca oamenii au de mers la serviciu dimineata? Pe absolut nimeni ca doar calaretul si "filmacii" platesc taxe si impozite, contribuind "din plin" la bugetul de stat.

Politia Locala Baia Mare ce pazeste oare? Pentru ce ii platesc baimarenii? Oare nu cumva pentru a avea liniste macar in miez de noapte?

CITESTE SI:

Parintele George Nicoara este noul purtator de cuvant al Episcopiei greco-catolice de Maramures
Citeste
Barbat grav accidentat in timp ce taia copaci in zona Boiu Mare. Intervin salvamontistii si elicopterul de la Jibou
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.