EXCLUSIV VIDEO - ATAC IN STIL MAFIOT: Masina personala a sefului Politiei de Frontiera Viseu de Sus incendiata cu cocktail Molotov la Moisei

Incident grav la Moisei. Un autoturism a fost incendiat in parcarea Izvorul Dragos din localitatea Moisei.

Conform primelor informatii se pare ca in masina a fost aruncat de persoane necunoscute un cocktail Molotov. Pana la sosirea pompierilor vechiulul a ars in totalitate.

Masina apartine sefului sefului Politiei de Frontiera Viseu de Sus. In zona de nord a Romaniei, contrabanda cu tigari de provenienta ucraineana este in floare. Politistii de frontiera abia fac fata asaltului contrabandistilor. Nu este exclus ca incendierea masinii sa fie un semn venit din partea acestora.

Politistii criminalisti din cadrul Politiei Viseu de Sus au deschis o ancheta in acest caz.

Actualizare

Azi noapte, la ora 02.55, un barbat domiciliat in comuna Moisei a sesizat politia despre faptul ca pe drumul principal in zona Izvorul Dragos are loc un incendiu de autovehicul.

Politistii impreuna cu pompierii s-au deplasat de urgenta la fata locului. S-a procedat la stingerea si lichidarea incendiului. Pompierii au stabilit cauza probabila a izbucnirii incendiului ca fiind folosirea intentionata a sursei de aprindere.

Politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere prin incendiere in vederea identificarii autorilor si dispunerii masurilor legale.

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV VIDEO - ATAC IN STIL MAFIOT: Masina personala a sefului Politiei de Frontiera Viseu de Sus incendiata cu cocktail Molotov la Moisei apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

ATAC LA MOISEI – Cocktail Molotov aruncat in masina sefului Politiei de Frontiera
Citeste
ACCIDENT PE VALEA OLTULUI: Un TIR condus de un baimarean s-a rasturnat. Avea o concentratie de 0,94 miligrame/litru alcool pur in aerul expirat (GALERIE FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.