EXCLUSIV: Un tanar a batut un localnic, a distrus masina politiei si o terasa din Ocna Sugatag

Caz incredibil sambata seara in statiunea turistica Ocna Sugatag. Un tanar din localitate a provocat un scandal monstru fiind cu greu imobilizat de politistii chemati la fata locului.

Un cititor al site-ului nostru ne-a relatat in exclusivitate ce s-a intamplat acolo:

"Aseara in comuna noastra a fost un caz extrem de grav. Este vorba despre un tanar beat care a vrut sa il omoare pe un baiat din sat. Acesta statea pe o terasa din sat a venit la el si a vrut sa il bata. Prima data a intrat cu scuterul in masina proprietarei. Apoi a start usile localului, a spart masina politiei care a venit la interventie, a distrus masina proprietarei localului.

Un jandarm din echipajul de interventie ne-a spus ca nu a mai vazut asa ceva. 7 infractiuni comise in nici 20 de minute. Tanarul are antecedente si mereu a scapat basma curata. Daca nu era doamna proprietara il omora pe saracul baiat. L-a tras pe jos dupa el ca pe un caine. Nu se poate asa ceva. Si vreau sa va mai spun ca inainte de toate acestea cum era beat a vrut sa se spanzure in spatele unui bloc".

Vom reveni cu informatii oficiale despre acest caz.

sursa foto: facebook.com/suspect scandal Ocna Sugatag

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV: Un tanar a batut un localnic, a distrus masina politiei si o terasa din Ocna Sugatag apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Cimitirul Militar de la Miraj, de pe Valea Vaserului, a implinit 103 ani; au fost aprinse candele si depuse coroane pentru eroi (GALERIE FOTO)
Citeste
In Viseu de Sus: Masina burdusita cu tigari de contrabanda; soferul a reusit sa fuga de politisti
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.