EXCLUSIV: TELENOVELA DE BORSA: S-au batut in mijlocul intersectiei pentru o femeie cu... grade

Caz incredibil azi noapte la Borsa. Surse din cadrul unitatii medicale din orasul de la poalele Pietrosului ne-au precizat ca azi noapte la unitatea primire s-au prezentat doi barbati care prezentau urme de agresiune.

Conform acestora acestia s-ar fi batut in mijlocul orasului, intr-o intersectie. Sursele noastre sustin ca barbatii s-ar fi luat la bataie din cauza unei femei care ar fi angajata in structurile Ministerului de Interne.

Oamenii povestesc ca povestea de iubire este mult mai spectaculoasa decat oricare telenovela turceasca. Femeia cu grade... l-ar fi parasit cu doua luni inainte de nunta pe M.C. pentru R.H. iar acum aceasta s-ar fi intors la prima iubire. De aici si motivul scandalului intre cei doi. R.H. l-ar fi lovit cu pumnii in fata pe M.C. Cel care ar fi incercat sa ii opreasca ar fi fost un barbat care in urma cu ceva vreme a fost implicat in mai multe scandaluri in Borsa. Barbatul agresat s-a dus la Politie si apoi la UPU Borsa.

"In 28 iunie la ora 22.40 un barbat domiciliat in Borsa in varsta de 37 ani a sesizat politia cu privire la faptul ca in jurul orei 22.20 a fost agresat de catre un tanar de 27 ani din acelasi oras. Fapta s-ar fi comis pe strada Victoriei din Borsa. Intrucat prezenta urme de violenta in zona fetei barbatul s-a prezentat la Spitalul din Borsa pentru ingrijrii medicale. Politistii au intocmit dosar penal si se continua cercetarile sub aspectul infractiunii de lovire sau alte violente" a declarat Florina Metes, purtator de cuvant IPJ Maramures.

Comenteaza cu Facebook

Articolul EXCLUSIV: TELENOVELA DE BORSA: S-au batut in mijlocul intersectiei pentru o femeie cu... grade apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

VIDEO: Un sofer de autobuz din Baia Mare, la un pas sa fie luat la pumni in trafic
Citeste
SE FURA ORICE: Bicicleta in Baia Sprie, bunuri dintr-un magazin din Sighet, altii au spart un fast-food
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.