Exclusiv: Surse: ACSF Comuna Recea ar fi aflat ca ar putea avea jucatori cu COVID-19 cand se aflau pe drum catre Buzau. Vor fi retestati in cursul zilei de luni

Partida din Liga 2 dintre SCM Gloria Buzau si ACSF Comuna Recea Maramures nu se mai disputa. Motivul: noul coronavirus.

"ACSF Maramures Recea doreste sa informeze suporterii echipei de fotbal ca partida dintre SCM Gloria Buzau si ACSF Maramures Recea, din etapa cu numarul 11 a Ligii a 2-a, programata sa se dispute sambata, 7 noiembrie 2020, cu incepere de la ora 11:00, nu se mai desfasoara", au aratat reprezentantii clubului maramuresean.

"Sport Club Municipal Gloria Buzau doreste sa informeze suporterii echipei de fotbal ca partida dintre SCM Gloria Buzau si ACS Fotbal Comuna Recea, din etapa cu numarul 11 a Ligii a 2-a, programata sa se dispute sambata, 7 noiembrie 2020, cu incepere de la ora 11:00, nu se mai desfasoara, avand in vedere situatia epidemiologica comunicata Federatiei Romane de Fotbal de catre clubul sportiv ACS Fotbal Comuna Recea. Vom reveni cu informatii noi de indata ce ne vor fi furnizate de catre Federatia Romana de Fotbal", a transmis SCM Gloria Buzau prin directorul Ion Cazan.

Care este situatia, de fapt? Conform surselor DirectMM.ro, jucatorii si staff-ul ACSF Comuna Recea s-ar fi deplasat marti la o unitate medicala din Baia Mare pentru a se testa. Trebuiau sa primeasca rezultatele in cursul zilei de miercuri, dar acest lucru s-ar fi intamplat. Acestea ar fi fost comunicate echipei abia in cursul zilei de vineri, atunci cand echipa s-ar fi aflat in Sighisoara, in drum spre Buzau.

In total, s-ar fi prelevat cinci serii a cate sase teste, patru serii cu probele jucatorilor si una cu membrii staff-ului. Rezultatele s-ar fi intors pozitive in randul celor patru serii cu probele jucatorilor. Ca atare, clubul ar fi anuntat Federatia, iar membrii echipei ar fi facut cale intoarsa, urmand a fi retestati in cursul zilei de luni. Pana in prezent, niciunul dintre jucatori nu ar prezenta simptome specifice COVID-19. Asteptam informatii oficiale, care sa faca lumina in acest caz. DirectMM.ro a solicitat un punct de vedere celor responsabili, pentru a prezenta cititorilor situatia reala completa!

Vom reveni cu detalii atunci cand vom primi informatiile solicitate!

DirectMM.ro

Dragos Frumosu, liderul SINDALIMENTA: "Romania moare sub ochii nostri"
Citeste
DOCUMENTE OFICIALE Modelul declaratiei pe propria raspundere pentru deplasarea in afara locuintei si formularul adeverintei de la angajator. DESCARCA DOCUMENTELE
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.