Exclusiv – sigheteanca gasita moarta de 5 zile in casa

In cursul serii de astazi pompierii maramureseni au avut parte de doua interventii in care au fost nevoiti fie sa sparga usile, fie geamurile. Din pacate, la fel ca ieri cand un barbat a fost gasit mort, iar altul "mort de beat", si astazi la unul dintre cazuri s-a constatat decesul persoanei.

In Baia Mare, pompierii baimareni au fost solicitati sa intervina la deblocarea unei usi la un apartament situat pe bulevardul Bucuresti. Era o persoana cazuta care, dupa patrunderea in imobil, a fost preluata de echipajul Serviciului Judetean de Ambulanta Maramures.

La Sighetu Marmatiei din pacate, dupa ce au spart un geam pentru a patrunde intr-un imobil de pe strada George Cosbuc, au gasit o femeie in varsta de aproximativ 55 de ani decedata. Se pare ca femeia ar fi decedata de aproximativ 5 zile.

Femeia urmeaza sa fie preluata de Serviciul de Medicina Legala pentru a fi fost dusa la morga unde necropsia va stabili cauza decesului. Din ce ne-au transmis cititorii nostri cadavrul nu va fi redicat decat maine dimineata. Si asta pentru ca e weekend iar legistii nu muncesc, nefiind platiti suplimentar de aproape un an de zile.

Nu s-au constatat urme de violenta pe corpul acesteia. Politia a deschis o ancheta.

"Nunta de la A la Z" in Baia Mare
Citeste
Din nou la deblocAri de uSi – sigheteanca gasita moarta de 5 zile in casa
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.