EXCLUSIV: Primaria Valea Chioarului si-a testat angajatii. O angajata are sotul confirmat pozitiv. "Dumnezul Maramuresului" nu isi da demisia?

Halucinant ce se intampla in Maramures. Situatia infectatilor cu COVID-19 creste zilnic. Astazi judetul Maramures este in TOP 6 in Romania cu 34 de cazuri noi (ieri am avut +30). Centrul de Batrani din Poienile de Sub Munte a fost carantinat astazi. Acolo 42 de batrani sunt pozitiv COVID-19.

Trecem in alta parte - Tara Chioarului. In zona respectiva 4 oameni care lucreaza la Aramis Baia Mare au fost depistati pozitiv. Unul dintre ei este pe terapie intensiva. Sotia unuia dintre muncitori este angajata a Primariei Valea Chioarului.

Primarul Burde sustine ca femeia este in carantina la domiciliu inca de saptamana trecuta de cand barbatul a fost confirmat pozitiv. Din pacate nimeni de la DSP Maramures nu a considerat necesar sa ii testeze. Nici macar sotia barbatului nu a fost testata. Prin urmare astazi toti angajatii Primariei Valea Chioarului s-au testat.

In tot acest timp, DSP Maramures nu comunica public cati angajati are Aramisul confirmati pozitiv.

Mai mult, cifrele pe care le comunica public CJSU Maramures nu pusca cu declaratiile oficiale ale prefectului judetului Maramures.

Rares Pop, directorul DSP Maramures - alias "Dumnezul Maramuresului" (dupa cum chiar el sustinea in diverse discutii) mai este inca in functie cu toate ca Maramuresul a ajuns astazi pe locul 6 in ceea ce priveste numarul de confirmati pozitiv cu noul coronavirus. Probabil nu a auzit ca exista si demisia de onoare.

credit foto: zmbm.ro.

AJUTA-L! Citeste detalii aici:

Articolul EXCLUSIV: Primaria Valea Chioarului si-a testat angajatii. O angajata are sotul confirmat pozitiv. "Dumnezul Maramuresului" nu isi da demisia? apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Retro Maramures: Vacante mineresti pe litoral (3): Plaja, pietele rusilor, spectacolele de seara si parcul de distractii, atractii pentru maramuresenii aflati in concediu
Citeste
Condamnat de autoritatile romane pentru abandon de familie, oprit de politistii de frontiera
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.