EXCLUSIV: Politist lovit cu bolovani pe Pirita transportat la UPU SMURD. Mascatii de la Politie si Jandarmerie scotesc zona

E alerta de gradul zero in Maramures dupa ce un politist a fost lovit cu bolovani in cap in timp ce intervenea la un scandal reclamat in aceasta seara la 112.

Echipajul de politie de la Politia Municipiului Baia Mare s-a deplasat pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre doua familii de rromi in zona Pirita. Odata ajunsi acolo rromi si-au "unit fortele" si au atacat pur si simplu echipajul de politie. Au aruncat cu bolovani inspre oamenii legii. Unul dintre politisti a fost lovit in cap cu bolovani. Acesta a fost preluat de un echipaj medical si a fost transportat la UPU SMURD a Spitalului Judetean de Urgenta Baia Mare pentru acordarea de ingrijiri medicale.

Pe de alta parte echipajele speciale ale mascatilor din cadrul IPJ Maramures si Jandarmeriei Maramures au fost trimise in zona. La fel sunt mai multe ecipaje de la Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Baia Mare.

Acestia cauta persoanele implicate deoarece toate au fugit si s-au ascuns.

Persoanele implicate vor fi cercetate pentru comiterea infractiunii de ultraj

in actualizare

Vremea exacta in Maramures, luni, 8 august
Citeste
Papa: Sa mergem inainte fara teama, cu certitudinea ca Domnul ne insoteste mereu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.