EXCLUSIV: Politia de frontiera a tras focuri de arma dupa jeep-ul unui politist (ACTUALIZARE)

Incident grav azi noapte in Maramuresul Istoric. In cele ce urmeaza va prezentam un caz tinut sub pres de autoritati. Conform informatiilor noastre un echipaj al Politiei de Frontiera a efectuat semnale de oprire a unui autoturism de teren, doar ca cel de la volan si-a continuat deplasarea. S-a trecut la urmarirea vehiculului, iar dupa aproximativ 7 km masina a fost gasita abandonata, iar conducatorul auto disparut in noapte. In timpul urmarii in trafic frontieristii au efectuat mai multe focuri de arma in directia masinii.
In portbagaj au fost gasite urme de sange, cel mai probabil de la un vanat braconat. Masina respectiva, spun sursele noastre, apartine unui agent de politie de la Politia orasului Salistea de Sus. Aceleasi surse spun ca abia in aceasta dimineata agentul de politie a reclamat furtul autovehiculului.

ACTUALIZARE – ITPF Maramures

Oana Parcalab, purtator de cuvant IPTF Maramures, ne-a comunicat ca in noaptea respectiv a avut loc o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari. Vehiculul, un Nissan Patrol, nu a oprit la semnalele politistilor de frontiera, iar in timpul urmaririi au fost efectuate mai multe focuri de arma inspre pneuri, fara succes insa. Masina a parasit partea carosabila continuandu-si deplasarea pe un teren accidentat. Echipajul politiei de frontiera nu a reusit urmarirea in aceste conditii. Masina de teren a fost gasita in cele din urma abandonata la marginea unei paduri din apropierea limitei cu judetul Bistrita-Nasaud, pe dealul Stefanitei.

“Cercetarile sunt continuate sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Dragomiresti”, mai spune Oana Parcalab.

ACTUALIZARE – IPJ Maramures

Avand in vedere informatiile aparute in spatiul public, intr-un articol de presa, postat pe un site de stiri, Compartimentul Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Maramures este abilitat sa comunice urmatoarele:

La data de 28 octombrie, Politia orasului Viseu de Sus a fost sesizata de catre un barbat, din comuna Moisei, cu privire la furtul autoturismului acestuia. In cauza se efectueaza cercetari, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Viseu de Sus, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt in scop de folosinta.

Foto arhiva

Articolul EXCLUSIV: Politia de frontiera a tras focuri de arma dupa jeep-ul unui politist (ACTUALIZARE) apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Scoala online – ce spun cadre didactice si parinti din Maramures despre acest tip de predare
Citeste
BAIA MARE: CLIPUL ZILEI – Soferita de duba cu volan pe dreapta si numere de SM, la plimbare pe contrasens
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.