EXCLUSIV – ORDINE DE PROTECTIE: Un politist si-a agresat sotia, tot politist. La Farcasa, un tanar si-a agresat fizic bunicii

In weekend politistii au emis cinci ordine de protectie pentru protejarea a patru femei si a unui barbat, victime ale violentei in familie. Printre acestea, conform informatiilor noastre s-ar afla si un caz in care un angajat al Politiei Maramures si-ar fi agresat fizic sotia, tot politista.

Iata ca ieri, alte doua ordine de restrictie, au fost emise de politistii din Farcasa si de cei din Sarasau.

Astfel, la ora 17.05, politistii Sectiei 3 Farcasa au intervenit in localitatea Corni, unde un tanar de 27 ani, pe fondul bauturilor alcoolice si-a agresat fizic bunicii. Acestia au primit ingrijiri medicale la fata locului, iar una din victime, barbatul de 72 de ani, a fost transportat cu un echipaj medical la spital.

Totodata, azi noapte, la ora 00:10, politistii Sectiei 6 Sarasau au intervenit la un scandal in familie produs in Sapanta. Ajunsi la fata locului politistii au identificat un barbat de 54 de ani, care si-a agresat sotia si a amenintat-o.

In ambele cazuri au fost emise ordine de protectie provizorii si s-au intocmit dosare penale sub aspectul comiterii infractiunii de violenta in familie.

De asemenea, tot ieri, politistii din Baia Mare au fost sesizati de catre o femeie despre faptul ca sotul acesteia s-a intors la domiciliu si a incalcat ordinul de protectie emis de politisti impotriva sa.

In cauza se efectueaza cercetari privind savarsirea infractiuni de nerespectare a ordinului de protectie provizoriu.

Articolul EXCLUSIV – ORDINE DE PROTECTIE: Un politist si-a agresat sotia, tot politist. La Farcasa, un tanar si-a agresat fizic bunicii apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

Sezonul ciupercilor in Maramures: Inca trei culegatori s-au ratacit in padure. A fost nevoie de interventia salvatorilor montani (VIDEO SI FOTO)
Citeste
ORDINE DE PROTECTIE – Un politist din Maramures si-ar fi batut sotia, tot politista
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.