EXCLUSIV: LUCRURILE AU SCAPAT DE SUB CONTROL – Un elev de la CN Gheorghe Sincai si-a aratat organele genitale in fata clasei. Masuri dure in toate scolile din Maramures

Consumul de substante psihoactive, cunoscute si sub denumirea de "legale" face pur si simplu ravagii printre liceeni din Baia Mare. Avem numeroase exemple pe care am putea sa le publicam insa astazi ne vom opri la un exemplu elocvent ce s-a petrecut intr-o clasa din cel mai bun liceu din Maramures – Colegiul National "Gheorghe Sincai" Baia Mare.

Recent o clasa intreaga a fost socata cand unul dintre colegi, un baiat de 16 ani fiind intr-o stare "euforica" s-a dezbracat si a inceput sa isi arate organele genitale in fata tuturor. Din informatiile noastre imaginile video socante au ajuns si in mainile politistilor, ale conducerii scolii, dar si ale celor de la Inspectoratul Scolar al Judetului Maramures. Aceste imagini nu pot fi publicate deoarece contin scene cu caracter pornografic cu minori.

Aceleasi surse spun ca parintii minorului au fost imediat informati despre incident iar acestia l-au dus la o testare antidrog, care a iesit negativa. Ce nu stiu parintii baiatului este urmatorul lucru: substantele psihoatice nu vor iesi aproape niciodata la o testare antidrog standard.

De altfel dupa o serie de incidente in mai multe unitati de invatamant cauzate, spun sursele noastre, de consumul de substante interzise, conducerea ISJ Maramures a pus piciorul in prag: toate scolile vor fi inchise. Elevii odata intrati in curtea scolii nu o vor mai putea sa parasi sub nicio forma. Nu vor mai avea voie sa iasa din curte pentru a merge la chioscuri, cafenele etc.

Acest lucru s-a intamplat de astazi in Baia Mare, iar de maine masurile vor fi aplicate in toate scolile si liceele din Maramures. Iar primele reactii negative au venit astazi din partea elevilor de la CN N Titulescu Baia Mare, care au initiat o greva spontana. Motivul a fost chiar acesta: nu mai pot parasi curtea scolii in pauze.

Vom reveni cu declaratii video din partea mai multor instituti abilitate despre acest subiect care a socat invatamantul baimarean. Mentionam ca fotografia folosita este doar cu titlu informativ.

Articol realizat in colaborare cu PLUS TV Maramures

CITESTE AICI:

Accident grav pe DN 18 B, aproape de intrarea in Targu Lapus
Citeste
11 noiembrie: 27 de ani fara Seniorul Corneliu Coposu
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.