Exclusiv: Interviu special: Baimareanca Laura Augustin, 72 medalii pentru Maramures si Romania. "Respectati regulile!", ne recomanda ea (FOTO)

Romania se mandreste cu sportivi de mare performanta, in ciuda infrastructurii deficitare. Un exemplu pozitiv cu care tara asta se mandreste este baimareanca Laura Augustin. Am scris de multe ori despre Laura, insa, de aceasta data, i-am lansat provocarea unor intrebari in contextul unei noi medalii obtinute in contextul pandemiei, dar si in contextul in […]

Articolul Exclusiv: Interviu special: Baimareanca Laura Augustin, 72 medalii pentru Maramures si Romania. "Respectati regulile!", ne recomanda ea (FOTO) apare prima data in DirectMM.

Record de 1 Decembrie: Blocul din Baia Mare cu cele mai multe steaguri tricolore arborate la ferestre. Ce i-a determinat pe locatari sa isi arate patriotismul (FOTO)
Citeste
Exclusiv: Andrei Babici, baimareanul care impleteste comedia si magia cu pictura: „Ma simt binecuvantat sa pot sa pictez comedie si magie” (VIDEO SI FOTO)
Citeste
Articol preluat de pe directmm.ro. Citeste tot articolul aici.