Exclusiv incredibil – piromanul din satulung arestat preventiv

V-am obisnuit deja sa va aducem pe site-urile noastre informatii in exclusivitate si in premiera. La noi ati putut citi prima data despre faptul ca o cabana a dirijorului Corului Barbatesc din Finteusu Mare a fost incendiata de persoane necunoscute.

Astazi va anuntam in exclusivitate faptul ca piromanul a fost IDENTIFICAT. Este nimeni altul decat piromanul care in decembrie 2014 – ianuarie 2015 a terorizat comuna Satulung. Atunci intr-un interval scurt de timp au fost incendiate depozite de fan, grajduri, imobile, cabane etc.

Cristian Bogdan a fost ridicat de catre politisti de la domiciliul din Satulung si a fost retinut pentru 24 de ore. Astazi el a fost arestat preventiv pentru o perioada de 30 zile.

Este principalul suspect in incendierea cabanei din Finteus Mare, dar si in incendierea unui depozit de fan din Miresu Mare. Suspectul a fost depus in arestul IPJ Maramures.

Masuri ferme – cercetat sub aspectul comiterii infractiunii de distrugere, arestat preventiv pentru 30 de zile

Activitatile specifice desfasurate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale, dupa ce au fost sesizati despre faptul ca a fost incendiata o cabana din Finteusu Mare au dus la identificarea persoanei banuite de comiterea infractiunii de distrugere. Este vorba despre un barbat de 37 de ani, domiciliat in comuna Satulung.

In baza probatoriului administrat de politisti acesta a fost retinut pentru 24 de ore, iar azi a fost prezentat instantei care a dispus arestarea sa preventiva pentru 30 de zile. Politistii continua cercetarile pentru documentarea activitatii infractionale a acestuia.

citeste si:

Atac terorist asupra unei baze militare americane din Kenya. Patru teroristi au fost ucisi
Citeste
Masini facute praf la tautii de sus
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.