EXCLUSIV: Galerie foto - Un pustan ar fi furat un autoturism dintr-un service auto din Viseu de Sus

Adaugat in categoria Breaking news
Actualizat


Un pustan de nici 17 ani ar fi principalul suspect al unui furt de autoturism comis ieri noapte dintr-un service auto de pe raza orasului Viseu de Sus. Conform informatiilor obtinute pe surse pustanul nu ar fi la prima fapta de acest gen, el ar mai fi sustras o autoutilitara. Dupa ce a furat autoturismul l-a abandonat si a disparut fara urma.

Ce spune politia


Referitor la solicitarea dumneavoastra cu privire la furtul unui autoturism dintr-un service auto din localitatea Viseu de Sus, Compartiment de Relatii Publice din cadrul Inspectoratului de Politie al judetului Maramures este abilitat sa comunice urmatoarele:

In data de 24 octombrie a.c., in jurul orei 11:30, politistii din Viseu de Sus au fost sesizati prin SNUAU 112 cu privire la faptul ca, in noaptea de 23/24.10.2020, persoane necunoscute, au sustras un autoturism aflat la reparat la un service auto.

In urma vizionarii imaginilor surprinse de camerele de supraveghere s-a stabilit ca o persoana a plecat cu autoturismul, iar dupa o distanta de cateva sute metri l-a abandonat. In cauza se efectueaza cercetari pentru comiterea infractiunii de furt in scop de folosinta.

Articolul EXCLUSIV: Galerie foto - Un pustan ar fi furat un autoturism dintr-un service auto din Viseu de Sus apare prima data in Stiri din Maramures - Vasile Dale.

534 de locuri de munca disponibile pe listele AJOFM
Citeste
E oficial: Baia Mare a intrat in SCENARIUL ROSU
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.