Exclusiv galerie foto – scandalul de la finalul petrecerii de revelion dintr-un club din baia mare, relatat pas cu pas de directorul unitatii

La 5 zile dupa incidentul care a avut loc pe holul de la intrarea in club din Baia Mare, directorul unitatii vorbeste in exclusivitate despre ce s-a intamplat acolo. Va reamintim ca in urma scandalului politistii au retinut sase barbati pentru 24 de ore, ulterior acestia fiind pusi in libertate de procurorii baimareni.

"Nu doream sa iesim public in acele momente pentru ca a fost un incident grav care a implicat cercetare penala si nu voiam sa influentam cursul anchetei. Evenimentele au decurs in felul urmator: Cei care participau in restaurant putea sa intre si la evenimentul din club, un bonus pentru participantii la Revelion din restaurant, clubul fiind alta atmosfera.

Cheful din restaurant se terminase. A ramas un grup de prieteni .

Barbatul care a intrat in club a avut ceva de impartit, fara a putea sti motivul exact, cu o persoana din club care dansa pasnic de unul singur. Acest barbat l-a lovit, dupa care totul a degenerat. Incidentul s-a petrecut intre usa de la intrarea in incinta club si usa de intrare in cladirea clubului. Toti cei implicati acolo s-au incaierat si tot acolo a fost si lovit cu o sticla de bere de 0,33. Barbatul din restaurant care a intrat in club era extrem de agresiv. Femeile din anturajul lui, prietenii, au incercat sa il scoata pentru a preintampina evenimentele. Nu au reusit.

Intr-un final a fost scos de acolo, dar lovea pe cine apuca si pe alea de la noi si la iesirea spre strada Dura. Tot incidentul a durat aproximativ 2 minute. La ora 5.30 a fost chemata echipa de interventie de la firma de paza cu care avem contract. La ora 5.31 s-a sunat la 112. Ambele apeluri au fost facute de directorul hotelului.

Eu plecasem in jurul orei 5.00 pentru ca era finalul evenimentului si nu mi-am imaginat ca s-ar putea intampla asa ceva. Oamenii se distrau in ambele locatii, fara incidente, nefiind genul de oaspeti care sa faca probleme. In orice caz, totul a pornit si a degenerat de la persoana in varsta de aproximativ 40 de ani" ne-a declarat directorul societatii.

CITESTE SI:

Rugaciuni pentru Australia
Citeste
Retrospectiva studentilor de la LSPV
Citeste
Articol preluat de pe vasiledale.ro. Citeste tot articolul aici.